Hollanda Markaları Neler, Hollanda Malı Ürünlerin listesi

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü
hollanda-markalari-neler-jpgGjN7RpMc.jpg

HOLLANDA'nın çirkin engellemesi sonrasında sosyal medyada Hollanda malı markalarına protesto başladı. Peki Hollanda markaları hangileri Türkiye'de kullandığımız ürünleri neler?

Hollanda finans şirketleri hangileri?
Türkiye'de finans sektöründeki en büyük kurum ING Bank. NN Sigorta ve Credit Europe Bank Hollanda şirketlerinden bazıları. KLM Royal Dutch Airlines ve Martinair ise Hollanda'nın turizmdeki şirketleri.

Hollanda araba markaları arasında ise DAF Kamyon Uzel Massey ferguson traktörleri bulunuyor. Hollanda'nın en büyük markaları ise petrol sektöründe yer alıyor. Shell bunların başında yer alırken Tamoil firması da bir diğer kurum. Hollanda'nın ünlü markaları arasında Philips ile TomTom navigasyon cihazı da bulunuyor.

Ünlü temizlik üreticisi Unilever'in bir ayağını da Hollanda oluşturuyor. 1930 yılında iki yahudi firması olan Hollandalı margarin üreticisi Margarine Unie ile İngiliz sabun üreticisi Lever Brothers’ın birleşmesiyle oluştu. İşte unilever firmasına ait markalar AXE, Becel, Cif, Domestos, Dove, Knorr, Lipton, Vaseline, Yumoş, Algida, Calve, Carte Dor, Clear, Fruttare, Max, Rinso, Cif, Elidor, Sana, OMV olarak biliniyor.

Peki Hollanda malı giyim markaları neler?
C&A giyim perakende zinciri Hollanda ülkesine ait bir markadır. Head kayak ürünleri ve tenis raketleri de bu ülkenin ürünlerinden.
hollanda-markalari-urunleri-neler-jpgYOhdL5uf.jpg

Futbolcu günaydın, helal benzin hangisinde var nereden alayım ben şelden alıyodum , iyi forumlar :cici:

Dış mihrakların ürünlerini boykot ede ede adamların ekonomilerinin batıracağız. İsrail, İtalya, Fransa derken sıra geldi portakallara :/

Ya o değil de yöneticiler mercedeslerden inip, lada samaralara bindi mi tam darbe vurmuş olacağız.

Dik dur eğilme reyisss
Hülooğğğğ

Maalesef içlerinde sevdiğim markalar var boykot edemiciimmm . Yarın öbür gün bunlar İsrail mavi Marmara olayı gibi dönecekler boşuna yorulmayaliim.

adamlar da karşılık olarak bizim ürünleri boykot etmeye kalksa boykot edecek yerli ürün yok, hepsi satıldı. :cici:

Bu görüntü 2 gün önce YGS'ye girerken ÖSYM'nin verdiği materyallerin.
Daha, doğru düzgün kalemaçkı ve silgi bile üretemeyen bir ülke düşünün.
Kalkmış "eyy Avrupa" diye höykürüyor. Ya bir git allasen ya...
9Q2mMN.jpg

Cif ve Becel den başkasını kullanmamışız biz.

Böyle bütün ülkelerle düşman olsak, Türkiye'de satılacak bir şey kalmaz.
Herkesi protesto ederiz. Aksjsjdjd

Batacaz batacaz :d

Nisan'da istanbul'da lale Festivali var acaba dikmeyecek miyiz? hollanda dan alıyoruz diye biliyorum ben kadir Topbaş iyi bilir

vesli şınaydır ve robin van pörsi'yi de boykot etmeliyiz
van der viyıl kalsın ama, manitası çok güzel

Ben bide regiobloemist i biliyorum :benmi: :p

Geri