Hollanda Başbakanı Döktüğü Kahveyi Temizledi

Konu sahibi son olarak 1147 gün önce görüldü
[YOUTUBE]dHjYSGiRnxc[/YOUTUBE]

Hollanda Başbakanı Rutte Meclis'te yere döktüğü kahveyi kendisi temizledi​

Şahsen böyle şeylere hiç inanasım gelmiyor, evet insanların içini bilemeyiz ama ne bileyim siyaset ile uğraşan çoğu insanın bu tarz hareketleri bana algı operasyonu gibi geliyor.

Bisiklet ile seyahat eden başbakanlar falan, geçin bunları ya.

Bende sizden biriyim mütevazıyım demenin yolu.
O kadar medenilerse bize gereksiz düşmanlık besleyip duruyorlar neden acaba.

Algı operasyonuysa bile çok şık olmuş bana kalırsa.
Politikacıları günahım kadar sevmiyorum, fakat ülkemde bunu yapan birini görsem sempati duyardım ister istemez.

hahahah onun için iş işten çoktan geçti. ama kamera önünde namaz şovu yapacağına bunu yapsa belki gerçekten daha şık bir davranış olurdu :kaç:

Adamın kahvesi döküldükten sonra duraksayıp sorumluluk hissetmesi bana yetti ..
temizlemesi show dur değildir kime ne ..
adam döktüğü kahvenin kenarından geçip gitmedi
orda duraksadı ..

Mütevazi kişiliğini göstermek istemiş güzel olmuş

geçen iş yerinde döktüm
temizledim
abartılacak bir şey değil

OoOoOo masallah kameralarda arkasında geziniyor.Böyle bir reklam dahada bulunamaz medeniyetsiz medeni Hollanda insanların üstüne kopek süren Hollanda Türk Bayan bakanı engelleyen Hollanda.Siz misiniz medeni simdi...!

Polis kopekleri bizim vatandaslarımızı ısırdı

hqdefault.jpg

Bayan Türk Bakanı engellediler

1027595934.jpg

Sıgınmacıları kapı dısarı eden Hollanda medeni Hollanda bu.

150922041930_turkey_migrants_624x351_afp_nocredit.jpg

Arkası yarın bakalım daha nasıl bir reklam duyacagız bunlardan....

NightBlue bak unutmuşsun bende ekleyeyim sana

vahşi hollanda

55ea1243f018fbb8f8698aaf.jpg

Soma Maden kazasında 301 meslektaşını kaybeden vatandaşı tekmeleyen Hollandalı yı neden paylaşmıyorsun ??

Birde yeni bir şey ekleyeyim NightBlue

flormar-i%C5%9F%C3%A7iler.jpg

flormar kadınları işten çıkarılıp tazminat hakları tanınmadı
dünde firmanın şoförü üzerlerine servis aracıyla çıkıp 2 kadını hastanelik etti
vahşi hollandalılar vandal bunlar

avrupa'da yalnızca siyasiler değil genel olarak insanlar "bana ne benim işim mi de ben temizleyeceğim" kafasında değiller bence, bir hata yaptıkları zaman sorumluluk alabiliyorlar. bu da iş verimlerine yansıyor görüyoruz zaten. bizde de güçlü olan ne oldum delisi olup altındakilere hayatı zehir ettiği için otobüste ufacık şeylerden tartışma yaratanından tut doktor döven hastasına kadar her tiple ayrı ayrı uğraş dur.

Tamam cok sirin ama vay be ne alcak gonullu dedirten bir durum degil. Zira adam mutevazica normal bir şey yaparmiş gibi yapmiyor ki eylemini, sürekli gülüyor falan. Şahsen ben kendime yakistirmadigim bir şey yaparsam ancak o sekil davranirim.
Yine de hoş bi görüntü olmuş, sevdim. :ash:

FortRight Gerekli bakanlıga sikayet etsinler.Eğer usulune uygun işten cıkarma olmussa yasal haklarını kullansınlar vs .

Bir zamanlar Olaf Palme vardı, hiç korumasız, sıradan bir vatandaş gibi gezen. Bize hep o hatırlatılır ve "Bir de bizimki bunu yapabilirmi ?" denir. Olaf Palme öleli çok oluyor. Sinemadan eve dönerken birisi kafasına kurşun sıkmış. Bir siyassetçi ile bir sanatçının hayatı, bizim ki gibi olamaz. Hayatlarının her aşaması bir gösteriden ibaret. Bu belki böyle olmak zorunda. Rahmetli bülent Ecevit'te hep köylü kasketi takardı. Demirel Fötr şapka takardı. Donald Trupm, Donald Duck saç tıraşı tercih ediyor. Bunlar hep dikkat çekmek ve gündemde kalmak için yapılan gösterişler.

Geri