Holiganlik

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Dun spor haberlerinde izledim aklima takildi. Turkiye'den gelen Turk izleyicisini Italyan polisi hirpalamis. Umit Karan'a gore masum masum beklerken(!) birden polis gelmis soymus heryerlerine ellemis. Turk medyasinda boyle yanki bulurken Italyan medyasinda ise nasil trafigi felc ettiklerinden, sokaklari nasil pislettiklerinden, etraftaki insanlari nasil rahatsiz ettiklerinden bahsetti. Bakin bunun adi futbol terorudur. Daha dune kadar minubuslerin camlarini asagi indirirken, analara bacilara sahada kufur edilirken, tribundeki sandalyeleri yerlerinden sokulurken, lavabodaki musluklari bile yerinden koparirken, hatta hatta insanlar derbi maclarinda birbirini olduruldugu, otobus dolusu futbolcuyu Trabzonda kursun yagmuruna tutarken dusununce, hicte masum Turk seyircisi oldugunu dusunemiyorum. Kimse kusura bakmasin ama Turk futbol seyircisi holigandir.

Bizim taraftarlar masum degil fakat italyan poliside cok cok kati.

Sorsam en medeni topluluk İngilizlee dersiniz. Chelsea taraftari gitti adamlar tovbe etmistir bi daha italya ya gitmeye :)

Yillar once roma-gs olaylari var bir de. Goruntuler var internette. Yine polis bu sefer futbolcularimiza saldiriyor.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

holiganlık deyimi ingiliz kökenlidir.
ayyaş, eroinman, tiplemelerdir.
türk taraftarlığın holiganizmide vardır fakat bunlar kadar değildir.
yıllar önce roma polisi ve bugün roma polisi değişen hiçbir şey yok bunu her zaman yaptılar.
buna göre hepimiz emre aşığız.

RkV3zZ.jpg

A7qJdz.jpg

film vardı abisinin boğazını mı ne kesiyorlardı yada bıçaklıyorlardı sanırım westham taraftarıydı sanırım üzülmüştüm çocuğu vardı

Evet, tekrar gundeme gelen kelime. Artik holiganliktan terore dogru yol aldik. Hakemin dayak yemesi, amedsporlu yetkililerin dayak yemesi gundemde yine. Ogrenemedik gitti futbolun sadece ve sadece spor oldugunu.

Geri