Hodor'un Anısına ..

• Kullanıcı EkSen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema ve Dizi Haberleri
Konu sahibi son olarak 45 gün önce görüldü
Hoşça kal koca yürekli dev adam ..

[YOUTUBE]xuX8L9UQAHs[/YOUTUBE]

Beş gün geçti üzerinden .. Ayrıca videonun başında spoiler uyarısı da yapılıyor ..

Videoyuyu izlemeye gerek yok başlık ve içeriğe yazdığınız yazı yeterli geliyor kaldı ki size karşı bir şey söylemedim defansa geçmenin gereği yok (:

Videoyuyu izlemeye gerek yok başlık ve içeriğe yazdığınız yazı yeterli geliyor kaldı ki size karşı bir şey söylemedim defansa geçmenin gereği yok (:

Gerekliliklerimi kendim belirlerim bir başkasına göre seçmem .. Daha önce de dediğim gibi beş gün olmuş kusura bakma artık ..

Gerekliliklerimi kendim belirlerim bir başkasına göre seçmem .. Daha önce de dediğim gibi beş gün olmuş kusura bakma artık ..

İster 5 ister 10 gün olsun fark etmez spoiler yedim ve hoş olmadığını belirttim bu durumun. Bana alınan bir gereklilikse kusura bakmayın ama başka bir mekanda belirleyin lütfen (:

İster 5 ister 10 gün olsun fark etmez spoiler yedim ve hoş olmadığını belirttim bu durumun. Bana alınan bir gereklilikse kusura bakmayın ama başka bir mekanda belirleyin lütfen (:

Valla istediğim yerde istediğim zaman istediğim paylaşımı istediğim şekilde paylaşır ve kimseyi de sallamam .. Beş on güne fark etmez diyorsan o halde bende sana izleseydin bananeeeee der geçerim .. Konu açacakken " beyler bayanlar game of thronesin son bölümünü herkes izledi mi " diye yoklama alacak değilim ..

Valla istediğim yerde istediğim zaman istediğim paylaşımı istediğim şekilde paylaşır ve kimseyi de sallamam .. Beş on güne fark etmez diyorsan o halde bende sana izleseydin bananeeeee der geçerim .. Konu açacakken " beyler bayanlar game of thronesin son bölümünü herkes izledi mi " diye yoklama alacak değilim ..

İstediğiniz yerinizden de anlamışsınız cümlelerimi belli ki. Size niye paylaştın neden attın bu videoyu niye atıyorsun atma etme yapma demedim. Öğrendiğim hoş olmadı ve buda bu kadar basit bir durumdu.

İstediğiniz yerinizden de anlamışsınız cümlelerimi belli ki. Size niye paylaştın neden attın bu videoyu niye atıyorsun atma etme yapma demedim. Öğrendiğim hoş olmadı ve buda bu kadar basit bir durumdu.

Öğrendiğini hoş olmadığını açtığım konu içinde seslendirirsen bana cevap hakkı doğduğuna inanırım bende ve bu hakkımı kullanırım ..
Başlığa baktın, konuya girdin , " tühh ya keşke bakmasaydım bak şimdi spoiler yedik, bari bu hoşnutsuzluğumu dile getireyim de içim soğusun biraz " güdüsüyle yazarsan cevap da alırsın .. Ayrıca bu kadar uzatma çabanı da ilginç buluyorum .. Hadi yatalım artık geç oldu ..

hodor'un anısına uzatmayın artık yahu yasını tutalım koca yürekli adamın

hodor'un anısına uzatmayın artık yahu yasını tutalım koca yürekli adamın

O değil de George Martin'in bu hamlesi karşısında saygıyla ceketimi ilikledim bir kez daha ..
Kaç gündür Tolkien'mi Martin'mi diye kıyaslama yapmadan edemiyorum .. Hodor bağlantısı müthişti ..

internetim olmadığından biraz geç izledim 9gag hold the door geyiğinden geçilmiyordu valla, öldüğünü anlamamıştım gerçi adının nerden geldiği belli olmuştu sadece

O değil de George Martin'in bu hamlesi karşısında saygıyla ceketimi ilikledim bir kez daha ..

Kaç gündür Tolkien'mi Martin'mi diye kıyaslama yapmadan edemiyorum .. Hodor bağlantısı müthişti ..

Valla ibrahim abi martin saygı duyulucak bir yazar asla tartışılmaz bence

Ama tolkien tamamen bir efsanedir bence

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri