Hoşça kal koca yürekli dev adam ..
[YOUTUBE]xuX8L9UQAHs[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]xuX8L9UQAHs[/YOUTUBE]
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şimdi spoiler yemek hiç hoş olmadı..
Beş gün geçti üzerinden .. Ayrıca videonun başında spoiler uyarısı da yapılıyor ..
Videoyuyu izlemeye gerek yok başlık ve içeriğe yazdığınız yazı yeterli geliyor kaldı ki size karşı bir şey söylemedim defansa geçmenin gereği yok (:
Gerekliliklerimi kendim belirlerim bir başkasına göre seçmem .. Daha önce de dediğim gibi beş gün olmuş kusura bakma artık ..
İster 5 ister 10 gün olsun fark etmez spoiler yedim ve hoş olmadığını belirttim bu durumun. Bana alınan bir gereklilikse kusura bakmayın ama başka bir mekanda belirleyin lütfen (:
Valla istediğim yerde istediğim zaman istediğim paylaşımı istediğim şekilde paylaşır ve kimseyi de sallamam .. Beş on güne fark etmez diyorsan o halde bende sana izleseydin bananeeeee der geçerim .. Konu açacakken " beyler bayanlar game of thronesin son bölümünü herkes izledi mi " diye yoklama alacak değilim ..
İstediğiniz yerinizden de anlamışsınız cümlelerimi belli ki. Size niye paylaştın neden attın bu videoyu niye atıyorsun atma etme yapma demedim. Öğrendiğim hoş olmadı ve buda bu kadar basit bir durumdu.
hodor'un anısına uzatmayın artık yahu yasını tutalım koca yürekli adamın
O değil de George Martin'in bu hamlesi karşısında saygıyla ceketimi ilikledim bir kez daha ..
Kaç gündür Tolkien'mi Martin'mi diye kıyaslama yapmadan edemiyorum .. Hodor bağlantısı müthişti ..