Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Sizce hoca haklı mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sende ne mutlu almanım de ne olacakIsine gelio da ondan.
Franz von Papen bizim mentorlarimizdan.Sende ne mutlu almanım de ne olacak
Kitap okuya okuya anlık konuşmalarında alıntı gibi olmuş.hele bu kışı atlat seni uzaya yollayacağımFranz von Papen bizim mentorlarimizdan.
AroKitap okuya okuya anlık konuşmalarında alıntı gibi olmuş.hele bu kışı atlat seni uzaya yollayacağım
Parasızlık neler yaptırıyor.seni Kürtçe şarkı söylemeye iten o gizemli sebep nedir ki.korkma tıklaAro
Eksik olma
Ja bisherSen var kafayi yemek?
Bisher deil oJa bisher
Ben yazmadım klavye otomatik doldurdu verstehen sich loBisher deil o
Bisschen
Daha Türkiye’nin yarısını yani Anadolu takımını bağımsız bir birey aşamasına getirmemiş.beni nasıl düzeltecek Kürtler çok çabuk modernliğe ilericileğe ayak uyduran bir topluluktur.30 yıl önce köyümüzde olan çağdaşlık günümüz Konya’sında yokIrkçı olsaydı, diğer halklardan insanları, türklerle eşit vatandaş yapmazdı
Hoca demeye dilim varmıyor, Adamda doğru söyleyecek bir kılık, surat var mı?
Türkleri ve kürtleri adam eden Atatürktür.
Hele hele kürtler yatıp kalkıp Atatürke dua etsin
Demokratik laik bir hukuk devletin saygın vatandaşları.
Daha ne olsun
Her şeyin bir bedeli var
abd yatandaşlığının bile bir sürü ilkeleri var.
"ne mutlu türküm" diyecek bir ortam yok bu ayrı bir konu
Bu satırı ben niye çok beğendim30 yıl önce köyümüzde olan çağdaşlık günümüz Konya’sında yok
Bu Atatürkün suçu mu?Daha Türkiye’nin yarısını yani Anadolu takımını bağımsız bir birey aşamasına getirmemiş.beni nasıl düzeltecek Kürtler çok çabuk modernliğe ilericileğe ayak uyduran bir topluluktur.30 yıl önce köyümüzde olan çağdaşlık günümüz Konya’sında yok