Hobisel mesleklerde cinsiyet faktörünün önemi var mıdır?

Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Başlık uygun oldu mu emin olamadım...Neyse.
Totti aldatilma olayından sonra açayım dedim ki günümüz gymlerinin de gizli gangreni aslinda.

Erkekseniz

Partnerinizin sexy bir personel trainer dan özel ders alması hakkında ne düşünürsünüz.

Kadınsanız

Sexy personel trainer bi sevgiliniz var, her gün onlarca çıtır gibi kadina ders veriyor. Rahatsız olabilme sınırınız ne olurdu .

Daha toparlayıcı bi soru,
Tıp hukuk gibi değil de hobisel mesleklerde cinsiyet faktörünün önemi var mıdır?

Homo ya da bisex iseniz kendinize göre uyarlayın sorulari tşk.

personel treynırların, doktorların hipokrat yemini gibi mr.olimpia yemini etmesi gerektiğini düşünüyorum. görüyoruz gym'lere yakın sıtarbakslarda atletli adamların spor taytlı kızlara nasıl kur yaptığını.
hiç güvenmiyorum

erkek olunca sevgilisi sexy bi trainerdan ders alıyor da, kadın olunca neden sevgilimiz sexy trainer oluyor… sevgilimiz sexy trainer kadından ders alsın da düşünelim bi. sevgilim sexy trainer olamaz çünkü utanırım ben. her yeri her yerde erkek istemem…
pt’leri koruma derneği ayaklanacak şimdi.

erkek olunca sevgilisi sexy bi trainerdan ders alıyor da, kadın olunca neden sevgilimiz sexy trainer oluyor… sevgilimiz sexy trainer kadından ders alsın da düşünelim bi. sevgilim sexy trainer olamaz çünkü utanırım ben. her yeri her yerde erkek istemem…
pt’leri koruma derneği ayaklanacak şimdi.

En çok kaotik durum olan örnekleri verdim.
Örnekler çoğaltılabilir tabii.
Varsayimsal bi soru sordum. Kadın olmanız ile ilgili değil. Sexy trainer bi sevgili varsaymiyorsaniz konu ile ilisiginiz yok zaten pek.

En çok kaotik durum olan örnekleri verdim.
Örnekler çoğaltılabilir tabii.
Varsayimsal bi soru sordum. Kadın olmanız ile ilgili değil. Sexy trainer bi sevgili varsaymiyorsaniz konu ile ilisiginiz yok zaten pek.
örnek çoğalttım işte sexy trainer sevgili adayım olduğu için, sizlik bir şey yok.

benim hobisel mesleklerde cinsiyet faktörlerine alerjim var.

İllaki çekim oluyor…
Karşımda kaslı kaslı dururken ne bileyim. Ben zaten erkekli salonlara gitmedim. Gittiklerimde de böyle aşırı yakınlık yoktu. Bazıları kullanıyor olabilir.
belki karsılıklıdır bilemeyiz.

gerci ben hobi olarak bir dans kursuna yazilmistim. ''oh be. iyi ki erkek yok burada. rahatim.'' diye dusunurken, tam biri girdi iceri ve ilerleyen zamanda, aslinda ilk dakikalarda bile, aninda ondan hoslanmaya baslamistim. cekim vardi diyelim. korona'dan dolayi ara verilmisti, hala da ses seda yok kurstan, ama kendisi ara ara aklima gelir. iz thiz love?

Son düzenleme:
postun silinmeyeceginden pek umudum yok ama...
türkiye de sexy bir trainer kaç para olm elitmiyiz biz de kariya/adama ozel ders hocasi tutalim/tutsunlar
Seksi trainer olan ilişki edinmen lazım. Onuda elit insanların yaşadığı yerlerden bulucanda bilmem ne.
Yoksa burada bodybuilding hocası bunyamin abi ile plates hocası hacer ablanın bu tarz dertleri olacagina ihtimal vermiyorum.
Hobisel meslek diyorsan bar'da hardrock/metal grup olarak günahın dibine vurdugun bir ortam yapabiliyorsun. Klavye'ci bir arkadasımizin bass'cı sevgilisi katil olucakti mesela ksjsjdj
Konu bir hayli fazla alt soru barindiyor bu arada.
Sexy personel trainer sevgilin varsa sorun olur ki diziler de filmler de goruyoruz. Ama sexy personel trainer biri ile sevgili olabiliyorsan zaten potansiyelinin selameti acisindan pek tkamassin
Sevgilin sexy personel trainer'ı varsa zaten o tarz insanlara yakın hayat idame ettiriyorsun demektir ki yine cok fazla problem olucanı sanmam. Genel de elitist ve paralı adamlar tipleri duzgun/bakımlı ve şık olurlar güzel ya da yakisiklilikta bunu x2 yapar. Yaşayıcının hayatını pek etkilemez oda gidip 5 saat calistigi ofis ortamindaki starbuck delisi Rana yı ziker , ya da Kereme verir falan filan
Taşra da işler değişir aga...

Son düzenleme:
Olmaz kardeş.
Zorlamayin.

Geri