Hobilerceee

Konu sahibi son olarak 2989 gün önce görüldü
Patlicandan reçel yapmadım henüz ama yapraklardan sonbahar köşesi yaptım kendime.
Sokaktan yaprak topladım insanlarin garip bakislari altinda jgjgjdjsn

mJWkOR.jpg

Bu arada evde ki kavanozlara kiyamadigimi görebilirsiniz :u1:

AydkoL.jpg

Bu da kış bahcemden.

Devamı gelecek

Kozalak boyamanin güzelliği :u1:

bLdLAb.jpg

Bu kavanozu yarım bıraktım onla ilgili başka fikirlerim var ama malzeme kalmadi:T:

ZOPO1V.png

Ilk fotograftakileri sevdim, ama yapraklar kuruyunca kirilmiyo mu :nopsrn:
Biz kucuk beyle yaprak yapistirmali resimler yapiyoruz ama yapraklar kuruyunca kivrik kivrik oluyor :aeg:

Ilk fotograftakileri sevdim, ama yapraklar kuruyunca kirilmiyo mu :nopsrn:
Biz kucuk beyle yaprak yapistirmali resimler yapiyoruz ama yapraklar kuruyunca kivrik kivrik oluyor :aeg:

İnan ben de öyle olur diye düşünüyordum 2 hafta oldu kirilmadi. Şu üçgen yapraklardan değilde uzun olanlardan kullandım ben. Diğeri daha çabuk kırılıyor galiba :hıı:

Ya ayrıca ne güzel şeyler yapıyorsunuz sizz

ikeadan aynı mumu 50 liraya almak yerine evde oturup sokaktan topladığı yapraklarla yapmış... ulan evlilik be! :cici:

İnan ben de öyle olur diye düşünüyordum 2 hafta oldu kirilmadi. Şu üçgen yapraklardan değilde uzun olanlardan kullandım ben. Diğeri daha çabuk kırılıyor galiba :hıı:

Ya ayrıca ne güzel şeyler yapıyorsunuz sizz

Hmm belkide bizimki kagitta ya, kivrilmasi kolay. Neyse denenebilir yine de :)

Yapmak zorundayiz, az once de yemek yaptik mesela :aeg:

ikeadan aynı mumu 50 liraya almak yerine evde oturup sokaktan topladığı yapraklarla yapmış... ulan evlilik be! :cici:

Hfjdhsjs ya ogii saçmalama daha eve internet baglatmadik sıkıntıdan eve sarıyorum :D

İkeadan da aldım bu arada :D

Aklımdan geçenleri hemen aktarayım; bu yapraklar çok güzel fikirmiş acaba diyom, sprey vernik sıksak kırılmasını engeller mi? Hem de cilalı gibi durur gibime geldi.
Bi de kozalakları sprey boyayla gümüş rengi isterdim:)
Ya da ben bu fosforlu dediğimiz renkleri sevmediğimden.
Fikir güzel, emek güzel, ellerine sağlık takipteyim.

Aklımdan geçenleri hemen aktarayım; bu yapraklar çok güzel fikirmiş acaba diyom, sprey vernik sıksak kırılmasını engeller mi? Hem de cilalı gibi durur gibime geldi.
Bi de kozalakları sprey boyayla gümüş rengi isterdim:)
Ya da ben bu fosforlu dediğimiz renkleri sevmediğimden.
Fikir güzel, emek güzel, ellerine sağlık takipteyim.

Evet canim tam olarak aslında bunu da yapabilirsin elimde imkan yoktu o an benim yapmadım ama kozalaklari parlak renk yapmayı düşünüyorum Simli malum yılbaşı geliyor :)))

Yapınca gostercem mutlaka

Evlenince asabi de olunuyormuş .p

Sen hala burda misin?:hıı:

Kızıyorum çünkü bunu evlenmeden önce de yapıyordum. Bilip bilmeden böyle sallayıp insanları etiketleme calismanizdan rahatsizim. İnsanın hobilerinin olmasını evliliğe baglamazsaniiz sevinirim.

bu arada biz bekar üyeler için evlenmeli miyiz vlogu gelecek mi. bence gelmeli. :cici:

Arkadaslar bi sakin olun yahu.
Alt tarafı yapmayı sevdiğim şeyleri paylaşıyorum ne Evimi paylaşmaya niyetim var ne de düğün video mu falan.
Nedir bu haliniz tavrınız şaşırıyorum.
Nedir bu laf sokma /takılma merakı gerçekten ilginçsiniz.
Bir çok kişinin paylaşim yaptığı bolumde benim paylaşım yapıyor olmam niçin bu kadar garip karşılanıyor anlam veremiyorum.

Geri