Hobbit: Beş Ordunun Savaşı - 2014 - Film Tanıtım

Konu sahibi son olarak 4147 gün önce görüldü

523262.jpg

Vizyon Tarihi: 19 Aralık 2014
Yönetmen: Peter Jackson
Oyuncular: Martin Freeman, Ian McKellen, Richard Armitage
Tür: Aksiyon , Fantastik , Macera
Ülke: ABD , Yeni Zelanda

The Hobbit üçlemesinin son bölümü olan üçüncü filmde, Bilbo Baggins'in heyecan dolu macerasını noktalamasını ve eve dönüş yolunu buluşunu seyredeceğiz. Ejderha Smaug ile karşı karşıya geldikten ve günahkar Hobbit Gollum'dan öeşhur güç yüzüğünü aldıktan sonra sağ salim eve ulaşıncaya kadar Bilbo'yu halen daha onlarca yeni serüven bekliyor.
İlk başta iki bölüm olarak tasarlanmasına rağmen Peter Jackson ve ekibi Hobbit Bilbo'nun maceralarını üçlemeye çevirmeye kara vermişlerdi. Bu sayede anlatılmamış hiçbir hikaye kalmayacak ve üçlemenin çemberi açık uçlu sorulara yer vermeden nihayete erecek...

[YOUTUBE]/watch?v=ZSzeFFsKEt4[/YOUTUBE]​

Aylardir bekliyorum bu filmi :honk:

Yuzuklerin efendisinden sonra hobbit serisinin bitmesi benim icin uzucu :dusun:

Vizyon Tarihi: 17 Aralık 2014

Yapımı : 2014 - ABD , YeniZelanda

Tür : Fantastik , Macera

Süre: 144 Dak.

Yönetmen : Peter Jackson

Oyuncular : Martin Freeman , Ian McKellen , Benedict Cumberbatch , Luke Evans , Evangeline Lilly

Seslendirenler : Gürkan Uygun , Ali Düşenkalkar , Özden Ayyıldız , Mazlum Kiper , Ziya Kürküt

Senaryo : Fran Walsh , Philippa Boyens

Yapımcı : Peter Jackson , Fran Walsh

Diğer Adı : The Hobbit 3, Hobbit Gittim ve Döndüm

Film Özeti

The Hobbit üçlemesinin son bölümü olan üçüncü filmde, Bilbo Baggins, Thorin Meşekalkan ve Cüceler Bölüğü’nün maceraları sona eriyor. Ejderha Smaug ile karşı karşıya geldikten ve günahkar Hobbit Gollum'dan meşhur güç yüzüğünü aldıktan sonra sağ salim eve ulaşıncaya kadar Bilbo'yu halen daha onlarca yeni serüven bekliyor. Yurtlarına tekrar kavuşan Erebor Cüceleri, Ejderha Smaug'u Göl Kasabası'nın masum yerlileri üzerine saldıkları gerçeğiyle yüzleşmek zorundadırlar. Thorin Meşekalkan ise Arkentaşı'nı ararken önemli değerlerden ödün vermiştir.

Thorin'e yardımcı olamayan Bilbo tehlikeli bir seçim yapmanın eşiğine gelir. Bu esnada Lord Sauron planladığı gizli Yalnız Dağ saldırısı için dört Ork bölüğü göndermiştir. Şimdi Cüce, Elf ve İnsanların önünde iki seçenek vardır: Ya birleşip birlikte savaşacaklar ya da hep beraber yok olacaklardır. Beş ordu toplanıp savaşa girmeye hazırlanırken Bilbo hem kendi hayatı hem de arkadaşları nı kurtarmak için savaşmak durumunda kalacaktır.

Alıntı

Hala izlemeyen varsa bir zahmet izlesin bence.
3D Ama keşke daha fazlası olsaydı tadı damadigimizda kaldı.
Özellikle görsel efektler muazzam ve thorin in olum sahnesi çok etkileyici idi legolas in başka diyarlara gitmesi ile devamını bekliyordum ama son du:(
Aşırı üzüldüm.

KEsinlikle izleyeceğim bir film vakit yaratıp giderim gerekirse

Yer bulabilsem izleyeceğim ama bir türlü bulamıyoruz. Boş olan zamanlarda bana uymuyor. Bir şekilde izleyeceğiz.

Hala izlemeyen varsa bir zahmet izlesin bence.
3D Ama keşke daha fazlası olsaydı tadı damadigimizda kaldı.
Özellikle görsel efektler muazzam ve thorin in olum sahnesi çok etkileyici idi legolas in başka diyarlara gitmesi ile devamını bekliyordum ama son du:(
Aşırı üzüldüm.

Başka neler oldu filmde? Çekinme anlat

ben izledim dün görüntü kalitesi ve mekanlar çok iyi..3D değilse izlemeyin..

Gittim, izledim ve begendim :hi:
Ama nedense bir sey eksik gibi geldi :dusun:

Keske son olmasaydi :rolleyes:

Geri