Hizbullah terör örgütü lideri tahliye edildi

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Hizbullah terör örgütü yöneticisi olmaktan ağırlaştırılmış müebbet hapis almış olan mehmet emin alpsoy'un cezası kocama hali gerekçesiyle cumhurbaşkanı erdoğan tarafından kaldırıldı. 80+ yaşında ömrünü ülkeye hizmet etmekle geçirmiş paşalar cezaevinde ölürken, 71 yaşında adamı kocama bahanesi ile cezaevinden çıkartıyorlar. hadi bakalım kim teröristlerle iş birliği yapıyor tekrar konuşalım.

69 yaşındaki erdoğan 71 yaşındaki hizbullah liderlerinden birini kocama sebebi ile serbest bırakıyor, e 2 sene sonra sen de kocayacaksın neden aday oldun o zaman diye sormazlar mı adama ?

ordularını genişletiyorlar. bakın bu yazdıklarımı seçimden sonra açıp tekrar okursunuz, olacakları kendimce tahmin ederek yazıyorum. seçimi hile, hurda ile bir şekilde kazanmaya çalışacaklar. eğer demokratik bir şekilde seçimi kazanamayıp, kayıp ederlerse ülkeyi teröristlere teslim etmeyiz deyip halkı galeyana getirip sokağa çıkartacaklar. milleti birbirine kırdıracaklar. sonra da teröristler ile savaştık deyip mağduru oynayacaklar, kendilerini kahraman ilan edecekler. umarım yanılırım.

hizbullah.png

Tahliye ya da af söz konusu ise ağırlaştırılmış müebbetin esprisi nedir tam olarak
Ziyaretçi falan mı göremiyor sadece

"Yerli ve millilere", ulusalcılara, "vatanperverlere",..... kapak olsun.

Salsın tabii. Teröristler paklar anca bunları. Salsınlar karşı hamle olarak da fistanlılardan bir kaç tane.

Salacak tabi. Sınırdan geçerken sen kimsin diye sormadıgı adama şimdi ne diyecek.

bu forumda üç beş yassı solucan ak oğlan vardı nerede onlar görürseniz çağırın bu başlığa.

bugün de bu ülkede olmaktan utandım.

yorulduk artık bu ülkenin yöneticilerinden birinden bahsetmiyorum alayından bize artık yeni birileri lazım genc dinamik aklı basında eğitimli savaşa doğru gidiyoruz resmen

Geri