Hitman’in Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Hitman’in sistem gereksinimleri günümüz oyunlarına kıyasla merhametli çıktı.

hitman-web.jpg

Yeni Hitman’in betası önümüzdeki hafta başlıyor ve insanlar oyunu denemek için sabırsızlanırken PC oyuncularının aklında o klasik soru yer alıyor. Minimum sistem için her zamanki gibi belli bir seviyeyi aşmak gerekiyor ama maksimum sistemle arasında pek bir fark yok. Yani nispeten çok daha fazla kişi oyunu en son ayarlarda oynayabilecek gibi duruyor. İşte o bilgiler:

Minimum:

İşletim Sistemi: OS 64-bit Windows 7
İşlemci: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD CPU Phenom II X4 940
Hafıza: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 / Radeon HD 7870
DirectX: Version 11

Önerilen:

İşletim Sistemi: OS 64-bit Windows 7 / 64-bit Windows 8 (8.1) or Windows 10
İşlemci: Intel CPU Core i7 3770 3.4 GHz / AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz
Hafıza: 8 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GPU GeForce GTX 770 / AMD GPU Radeon R9 290
DirectX: Version 11
Hitman, 11 Mart’ta PC, PS4 ve Xbox One için piyasada olacak.

Not: Bal Porsuğu hala maximumları zorlayabiliriz ortak :D

İyi, benim ki yine kaldırır o zaman. Fullde belki biraz zorlar.

DX12'li ilk oyun olacak, bakalım. :D
Ama ben Hitman Absolution'da sıkılmıştım bi yerden sonra uzun bi ara vermiştim, en sonunda kolaya alıp herkesi vura vura gitmiştim. :D

Driver güncelle biraz değil bayağı eskide kalmış o sürücü. 740m mobil için iyi bi kart.

GeForce GT 740M 2GB Video Bellek > 128 Bit İşlemci

Sürüm: 311.00

Bu kart ile GTA 5 ve Fry Cry 4'ü sıkıntısız oynadım.

Dizüstü bilgisayarda oyun tercih etmiyorum. Aşırı ısınma yapıyordur makinen sıkıntısız oynarsın işlemci, ram desteği vs ama ısınma sıkıntısı çözülmez :D

Driver güncelle biraz değil bayağı eskide kalmış o sürücü. 740m mobil için iyi bi kart.

Aslında en günceliydi, fakat geçenlerde fabrika ayarlarına döndürdüm pc'yi. Bir nevi format olan bu işlevde kart sürümü de default oldu tabi. Dediğin gibi yükseltmem gerek.

:hi:

Dizüstü bilgisayarda oyun tercih etmiyorum. Aşırı ısınma yapıyordur makinen sıkıntısız oynarsın işlemci, ram desteği vs ama ısınma sıkıntısı çözülmez :D

İlave soğutucum var ama dediğin gibi ısınma bir hayli oluyor, hele ki bir kaç saat sonra. Bu konuda sorun yaşamamak için ASUS'u tercih etmiştim ama hepsi ateşli arkadaş.

İlave soğutucum var ama dediğin gibi ısınma bir hayli oluyor, hele ki bir kaç saat sonra. Bu konuda sorun yaşamamak için ASUS'u tercih etmiştim ama hepsi ateşli arkadaş.

O senin kullandığın soğutucu mu :D tahmin edebiliyorum makinenin nasıl yandığını

Bal Porsuğu Ortak şuraya aldığın işlemci fanını bi atabilir misin

bu pc ile 3 tane hitman çalıştırır oynarım sdlföşs :D

O senin kullandığın soğutucu mu :D tahmin edebiliyorum makinenin nasıl yandığını

Bal Porsuğu Ortak şuraya aldığın işlemci fanını bi atabilir misin

Tek büyük fanlı olanı alsaymışım daha iyi olacakmıştı. 3 küçük fanlı olan benim ki ve soğutmaktan çok daha da yangını körüklüyor gibi. Zaten artık aktif de değil, bir ara sinirden koparmıştım kablosunu. Şimdi yastıkla arasında hava sirkülasyonu yapsın diye tutuyorum altında.

@Bal Porsuğu Ortak şuraya aldığın işlemci fanını bi atabilir misin

aha bu deve
IMG_9611.jpg

daha kargodan alamadım çarşı kapalıydı dağıtım yapmadılar, bi de mesaj geliyor kötü hava şartlarından teslim edilememiştir diye yalanlarını yediklerim :D

aha bu deve
IMG_9611.jpg

daha kargodan alamadım çarşı kapalıydı dağıtım yapmadılar, bi de mesaj geliyor kötü hava şartlarından teslim edilememiştir diye yalanlarını yediklerim :D

Çalıştığım holding binasının soğutma fanları bile bu kadar büyük değil. Şaka bir yana, bu tabi masaüstü için geçerli. Laptop için soğutma imkanları sınırlı.

aynen laptop oyun için sıkıntı malesef taşımaktan başka artısı yok

aynen laptop oyun için sıkıntı malesef taşımaktan başka artısı yok

Hem taşıması/kullanması kolay olsun, hem de oyunlarda bir hayli idare etsin diye edinmiştim. Gold'dan aldığım için de pek avantajlı gelmişti. Yanında aldığım bir kaç parça da dahil olmak üzere 1.800 tl idi 3 sene önce.

Çalıştığım holding binasının soğutma fanları bile bu kadar büyük değil. Şaka bir yana, bu tabi masaüstü için geçerli. Laptop için soğutma imkanları sınırlı.

Yani ısınma hep bir sorun olucağı için tercih etmiyorum. Edenler var ama tercih meselesi tabi ki aleti uzun yıllar kullanmak istiyorsan fazla ısınmasın :D Isı = -Alet ömrü :)

Hem taşıması/kullanması kolay olsun, hem de oyunlarda bir hayli idare etsin diye edinmiştim. Gold'dan aldığım için de pek avantajlı gelmişti. Yanında aldığım bir kaç parça da dahil olmak üzere 1.800 tl idi 3 sene önce.

hacı 3 sene önce 1800'e çok kral masaüstü yapardın, dolar 1.7~1.8 idi sanıyorum

Geri