His | Ps Çalışmaları

Konu sahibi son olarak 2428 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rose. Farklı sitelere upload ettiğinde bir zaman sonra kaybolma tehlikesi yaşarlar. Neden forumbahane üzerinde bir albüm oluşturup oraya upload etmiyorsun? Bu şekilde fotoğrafların kaybolmaz.

Hem geçmişte yaptığın çalışmaların toplu olarak durduğu bir albüm olması iyi olur. Avatar veya imza yaptığın insanlar eskiden kullandıklarını tekrar kullanmak isterlerse oradan daha kolay bulurlar.

@Jose Chilavert çok teşekkürler evet hepsini gördüm şimdi ((:
@Rose. Hepsini gördüm hemşomm hepside birbirinden süper :kiss:

Gülerek kullan hemşocum :srl:

@Rose. Farklı sitelere upload ettiğinde bir zaman sonra kaybolma tehlikesi yaşarlar. Neden forumbahane üzerinde bir albüm oluşturup oraya upload etmiyorsun? Bu şekilde fotoğrafların kaybolmaz.

Hem geçmişte yaptığın çalışmaların toplu olarak durduğu bir albüm olması iyi olur. Avatar veya imza yaptığın insanlar eskiden kullandıklarını tekrar kullanmak isterlerse oradan daha kolay bulurlar.

Önerini dikkate alacağım sağol :cici:

Ben bir kalite düşüşü farketmedim. Orjinalinden farkı yok.

Sorun bende o zaman tamam ;d

sunny_day_by_alina0-d3bjbkv.jpg

5ppkjl.jpg
[/url][/IMG]

322akr.jpg
[/url][/IMG]

Canım bunları rengime uygun olarak hareketli yapar mısın ?

Canım burdaki rengemi uygun olacak.
Birde hareketli derken anlamadım :/

Evet canım burada ki rengime uygun olacak.
Nickin yazıldığı yerde ışıltı gibi birşeyler yapıyordun ya sen hareketli deken onu kastedmek istemiştim. :cici:

Hepsi birbirinden güzel.
Ellerine , emeğine sağlık canım. :cici:

Canım nickimin rengi değişti sana zahmet sana gönderdiğim avatarların renklernide değiştirir misin ? :kiss:

Rüya Perisi cnm psd olarak saklamadım malesef hepsini yeni baştan yapmam gerekiyor ve ben yaparken deneme yanılma yöntemiyle renk değişimlerini yaptığım için bir daha aynısını yapamam.
İçinden en beğendiğin resmi ver ona yapayım bari ;d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri