Hint kumaşı hatunların buluşma noktası

Konu sahibi son olarak 2781 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oyşşş :dyg:

Ben ben seni yerim yerim
Kesin buluşalım, kıskansınlar :hih:

Çatlasınlar patlasınlar :dyg:

mantınızı çalıştırın :zuha: bizim aramızdaki mesafe 20 dakka yol ben her gün merkezdeyim nerdeyse :zuha: istanbul sapanca 1,5 saat ayşegül en uzak sensin :zuha:
etikete gelince beceremiyonuz ben nağğpiiiiiiiimmmmmm :hih: :zuha:

Bizim için mesafeler önemli değil, Biz her türlü görüşürüz Ukala Sözler'imle :dyg:

mantınızı çalıştırın :zuha: bizim aramızdaki mesafe 20 dakka yol ben her gün merkezdeyim nerdeyse :zuha: istanbul sapanca 1,5 saat ayşegül en uzak sensin :zuha:
etikete gelince beceremiyonuz ben nağğpiiiiiiiimmmmmm :hih: :zuha:

Ben giderim Rüya Perisinin yanına
Madem siz buluşuyorsunuz :hih:

Hem bakalım buluşabilecek misiniz :hih: Bensiz :hih:

Sadece bu kadar mı gelmiş?
Ben de o kadar uğraşmıştım bir sürü gelsin diye. :agla:

Ben de beğen tuşuna basmaktan artık sayfayı kaçırıyorum :zuha:

Ece kim la :D :S

canım mantı istedi galiba yaa mantınızı çalıştırın nedir :zuha: :mantığınızı çalıştırın :zuha: ayrıca ayşegül bak inceden geliyolar :zuha:

Ya tamam söz size 10 tane foto çekinmicez 9 tane çekinicez üzülmeyin bu kadar nolur hüloğğğğ :( sadsafs :d

ece bizim panpik :zuha: ayşegülle bir olup bana günde kere kötü sözler söyletiyolar :zuha: bide murat vardı o askerde o cinnet geçirtiyo :zuha:

yarın bol bol kolaj yapcam size :zuha:

@Lanetli Kraliçe hatun yarın tüm gün izin alsan olmaz mı lan :/ Kitapçılara falan gideriz. Ben hastane çıkışı buluşalım ortalığı dağıtalım olmaz mı :d

ece bizim panpik :zuha: ayşegülle bir olup bana günde kere kötü sözler söyletiyolar :zuha: bide murat vardı o askerde o cinnet geçirtiyo :zuha:

yarın bol bol kolaj yapcam size :zuha:

Vay anasını, faceden aldatma ilanı çıkartacağım yakında :zuha:

Bu kadar da olmaz ki :zuha:

Ece kimse çıksın ortaya :icon_surprised::icon_yillarcaezildi

@Lanetli Kraliçe hatun yarın tüm gün izin alsan olmaz mı lan :/ Kitapçılara falan gideriz. Ben hastane çıkışı buluşalım ortalığı dağıtalım olmaz mı :d

:dusun:

Yarın ve tüm gün

Lan yarın foruma girmiyorum:icon_yillarcaezildi

adamın yanına git demiyorum ara diyorum. Afyonunu patlatırım onun asfdasf :D

Ezel seninle de yoğun oluruz :d:d

Ezel gitme kurtar beniiii :D olummm fulyaaa kızımmm canımmm bütün işler bende iş dolu :zuha: bırakma eşiğindeyim mesleği :D

[YOUTUBE]u_vLzjwN2dE[/YOUTUBE]

bu şarkı cümlemize gelsin benim doğum günüm anısına :zuha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri