Hint Filmleri

Konu sahibi son olarak 1055 gün önce görüldü
Genelde uzun olan ve yaklaşık üçte birini dans ve şarkıların oluşturduğu; ekranda olduğu süre boyunca hem kahkahalar attıran hem ağlatan biraz da düşündüren filmlerdir..

Aamir Khan..
Shahkruhk Kahn..

Bir filmde bu iki isimden birini görüyorsanız tereddüt etmeden izleyebilirsiniz..

İçi boş olmayan, insana bir şeyler kattığını düşündüğüm filmlerdir..

Bknz:
3 Idiots,
Taare Zameen Par,
My Name Is Khan..

Cok güzeldir ama :)

Hollywood kadar etkisi olmasa da Bollywood güzeldir :zuha:

raja (raca) diye bi ağlak aşık karakteri anımsıyorum sanki

En son Slumdog millionaire filmini izledim sanırım hiç ilgimi çekmiyor hint filmleri

90 dakikalık filmi bile zorla bitirebilen bir insana böyle filmler izlemek tabii ters gelir.
Ayrıca bir hüzünlendiriyor bir güldürüyor, sevmem ben böyle işleri, kendi hayatımın dengesizliğinden yeterince gına geldi.

İşin kısası, pek sevemedim.

keşke birisi hint filmi önerse dediğim konu................

Hint filmlerine olan onyargimi ''barfi'' ile yiktim. Sonra, my name is Khan,black,fanaa derken bi baktim tiryakisi olmusum. Sonu gelmiyor bunu anladim.P Muzikli dansli kisimlarini hizli bir sekilde gecerim izlemekten zevk alirim.

artıları; insanımızın sinemadan beklentilerini karşılıyor, üzmeyip mutlu sonla bitiyor ve genellikle ağlatma ve güldürme kaygısı taşıyor,

eksileri: dans sahneleri. sinemada ya da tvde izlemek kabus oluyor, netten izlerken ileri sararak katlanabiliyorsun. ve istisnasız gereksiz uzunlukta oluyor.

saygılar barficiler izlediğim en kötü hint filmiydi uyandırıyım :T:

Nostalji Hint filmleri daha cok ilgimi cekiyor, mesela 'Bobby' filmi.

müzikli kısımlarını hızlı geçen tek ben değilmişim. Genelde duygu sömürüsü olsa da ağlıyoruz be kardeşim . Komedi unsurları da bizdekilerle hemen hemen aynı.

Azımsanamayacak kadar iyi derecede filmler var. Şu sıralar yapamasam da bir dönem haftada 1 günümü bir hint filmlerine ayırmışlığım vardır.

dün queen'i izledim ve çok pis gaza geldim ben de yapıcam :honk:

Harika yapımlar var ya severek izliyorum ben hint filmlerini önerilere de açığım :tatlı:

Aamir Khan,Shahrukh Khan tamam da birde Salman Khan var adamın oyunculuğu harika :p
Ayrıca Barun Sobti de fena değil :sırıt:

Amir Khanın özellikle çoğu filmini izledim. Yani bu filmleri izlerken beni görmeniz lazım .p
salya sümük nasıl ağlıyorum bazı kısımlarda sanki canımdan can alıyorlar,saç diplerimden tavana çiviliyorlar.
Ghajıni-Fanaa hele bunlarda bildiğin öldüm dirildim .d

Adamların filmleri hem eğlenceli hem eğitici ve bence hemde fazla ağlamaklı.

bazıları güzel olsada genelde müzikal havada kafayı boşaltmak için izlenmesi gereken flimler grubu

Aamir Khan hint filmlerinin olmazsa olmazı.

Geri