Hint dizilerin saçmalıkları

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Ay daha neler ya. Ulan bu neeeee. Senaryoyu yazarken beyinlerini bi kenara mı bırakıyorlar acaba?

Çok şükür, Battal Gazi'den sonra başka bir konu bulunmuş. Bu arada hazır konu sinemada açılmış iken özel teknikler kullanılarak sübliminal mesajlar verilen Amerikan filmleri hakkında eleştiriniz var mı?

Hint dizilerinin hepsi saçma hele dansları!!..
Onlar da dans edememek ayip karsilanan bir seymis mesela.
Ilginc kareografileri var ama kulturlerinin bir parcası. Hatta cogu tanriları dans eder sekil de resmetmişler ya da heykelleri o sekil de yapmislar.

İlk Dallas dizisi ile başlamıştı bu dizikloik hastalığı. Sonra Brazilya dizileri çıktı. Onları yoğun çalışma saatlerim nedeniyle izlemek zorunda kalmamıştım. Hint dizileri yüzünden uzun bir zamandır Televizyon izlemiyorum. Çünkü annem hep sözünü geçirir ve bizi de izlemeye zorlar.

İlk Dallas dizisi ile başlamıştı bu dizikloik hastalığı. Sonra Brazilya dizileri çıktı. Onları yoğun çalışma saatlerim nedeniyle izlemek zorunda kalmamıştım. Hint dizileri yüzünden uzun bir zamandır Televizyon izlemiyorum. Çünkü annem hep sözünü geçirir ve bizi de izlemeye zorlar.

Anneniz hintli mi?

Geri