Hindistan’da bir mağarada 188 yaşında bir adam bulundu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hindistan’da bir mağarada 188 yaşında bir adam bulundu.

Kimliği tespit edilen adam tedaviye alındı.

188 mi? Bu kadar uzun yaşamayı nasıl başarmış olabilir ki? @climax

Aman ne 188 i. Büyük dedesinin kimliği ile yaşamış adam. En fazla doksan falandır. hatta bakımsız kalmış yetmişlik bile olabilir.
O zaman gerçek yaşı, kemik yaşı ile tespit edilebilir.

O zaman gerçek yaşı, kemik yaşı ile tespit edilebilir.
Yahu kemik yaşı tespiti sandığın gibi bişi değil. Sadece yasal meseleler için 18 mi değil mi tespiti için kullanılır ki o bile hikaye. Yetmisle doksan arasında kemik yaşında ne fark olacak. Karbon testi mi bu. Dinozor iskeleti mi ölçüyoruz. Çok değişik bir evrende yaşıyorsun :)

Nasıl yaşamış şaşırdım doğrusu ya :)

Biri şey yazmış. Torreira’dan daha fazla ayakta kaldı. Kfjjfjf

Ya yok. Adam bunak sabah çıkmış evden girmiş bi ine. Çocuklar oynarken bulmuş öğle namazinda getirdiler eve Allah razı olsun. Mağarada falan yaşamıyor yani.
Peki.neden magara insani gibi üstü başı

Yedi uyurların bir yakınıymış kendisi. Bir de 188 sene önce Nüfus dairesi ve kişisel kimlik varmıymış? Kimliği nasıl tespit etmişler?

Tedaviye alanların da ayakları çıplak. O ekonomik güçle aspirin falan verecekler herhalde.

Yahu kemik yaşı tespiti sandığın gibi bişi değil. Sadece yasal meseleler için 18 mi değil mi tespiti için kullanılır ki o bile hikaye. Yetmisle doksan arasında kemik yaşında ne fark olacak. Karbon testi mi bu. Dinozor iskeleti mi ölçüyoruz. Çok değişik bir evrende yaşıyorsun :)
Sen hangi evreni tavsiye edersin?:)

Kemik gelişimi 25 yaş civarı tamamlanıyor ancak çok ileri yaşta da kemiklerde ciddi değişimler oluyor ve görüntüleme sistemleri ile yaşın ileri olduğu tespit edilebilir. Net olarak kimlik yaşı ortaya çıkmaz tabii ki fakat o zaman da biyolojik yaş tespiti yapabilirler. Bilimsel olarak cevap arıyorum, magazinsel değil.:)

Kişiyi araştırdığımda da dediğin gibi yaşı çok ileri değilmiş ve tahminen 100 yaş civarında olup, dini lider olduğu için kutsiyet atfetmek için yaşını büyük söylüyorlarmış.

Sen hangi evreni tavsiye edersin?:)

Kemik gelişimi 25 yaş civarı tamamlanıyor ancak çok ileri yaşta da kemiklerde ciddi değişimler oluyor ve görüntüleme sistemleri ile yaşın ileri olduğu tespit edilebilir. Net olarak kimlik yaşı ortaya çıkmaz tabii ki fakat o zaman da biyolojik yaş tespiti yapabilirler. Bilimsel olarak cevap arıyorum, magazinsel değil.:)

Kişiyi araştırdığımda da dediğin gibi yaşı çok ileri değilmiş ve tahminen 100 yaş civarında olup, dini lider olduğu için kutsiyet atfetmek için yaşını büyük söylüyorlarmış.
Al bak yine haklı çıktım :D
Şu an tek meşgalem seninle uğraşmak. İdare et beni bi hafta. Sonra bırakcam peşini hahhaa

Geri