Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kısa programda yumuşatıcı kullansak?Şu hindiyi yumuşak yapmayı başarabilen var mı
Aaaa .Sevmem
Aaaa .
Lifi yüksek bir protein kaynagi.
Nasil sevmezsin bir siporcu olarak.
Ben seni cok seviyorum ama minnakim.
Konumuz bu degil ama banana?
Geçmişte öyle bir niyetim olmuştu. 2-3 bin hindi yumurtası alıp kuluçka makinasından yavru çıkaracaktık. Veteriner bir arkadaş hindinin bakımı çok zordur hastalığı fazla var bulaşma demişti. O yüzden riske giremedim.sevemediğim alışamadığım tatlardan...
ama hindi işine girilir. teklif aldım hindiyle ilgili
Kazin gögsü güzel oluyo sadece.Sert ve lezzetsiz.
Kaz güzel ama Kars kazı
Kazin gögsü güzel oluyo sadece.
Lifli diyorum,lezzetsiz diyorsun.
Sporu birakirsan 1000 kilo olursun sen.Ağza da hitap etmeli simdi.
direkt hindiye girme sen de tavukla başlasaydın hocam?Geçmişte öyle bir niyetim olmuştu. 2-3 bin hindi yumurtası alıp kuluçka makinasından yavru çıkaracaktık. Veteriner bir arkadaş hindinin bakımı çok zordur hastalığı fazla var bulaşma demişti. O yüzden riske giremedim.
Asıl konuya gelince düdüklüde pişirince iyi yumuşuyor.
Sporu birakirsan 1000 kilo olursun sen.
Ooo tavuk işine girmediğimi nereden biliyorsundirekt hindiye girme sen de tavukla başlasaydın hocam?
hindi başlangıç seviyesi için zor olabilir.
bak hatta bıldırcınla da başlanabilir.
ama bu işlerde en önemli şey yer mekan bence.
az tavuk çiftliği videosu izlemedik youtubedaOoo tavuk işine girmediğimi nereden biliyorsunTavuktan sonra zaten hindiyi düşünmüştüm
![]()
Valla sonuc ortda.Bu kütle kazanmaya egilimlilerin sporu zaten yavrum.Yemeyi sevmeyen basariya yaklasamaz.Güne 2 kg et ızgara yiyerek baslayan 8-10 tane yumurta yiyerek baslayan var.
Hatta olimpiyatlara hazirlananlar maddi sıkıntı cekebiliyor (gıdaya, çok fazla ete bütce ayirma konusunda) ''Yiyorum yiyorum kilo almiyorum ehehe : D'' seklinde bi bünyeye sahip olanlar büyük hayal kırıklıklari yasayabiliyor bu sahada.