Hımmmm

• Kullanıcı MotheuS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 1220 gün önce görüldü
İlişkilerin yüzde 50 'si, taraflardan en az biri başka biriyle beraberken başlamaktadır.

577747_354617967988431_501887289_n.jpg

yuh artık,elde var bir hesabı gb demekki.

sonra ayrılacak olana verirsin gazı ayrılır sana gelir. hll spr dvm

Özellikle bu durumun nedeni, anlaşamadığı sevgilisini gidip kız arkadaşı dediği insana anlatmak ve o da ona sürekli teselli vererek birbirlerine bağlanmasıdır.

Aslında ikisinin de suçu yoktur, suçlu olan şey paylaşımların sıklaşmasıdır.
Sonuçta Aşk paylaşımdan oluşur.

Bu yüzden zaman sonra, sevgilisiyle kavga eden erkek ya da kadının önemsemeyip arkadaşım dediği kız ya da erkekle beraber olması gözlenir.

DİPNOT: Bunları bildiğim için, benim erkek arkadaşım başka bir kızla benim hakkımda konuşursa ya da kavga ettiğimizde msnesini forumu diğer tüm internet hayatıyla ilgili durumu ve telefonunu mesgul olursa o kişiyle o gün bitiririm.

Teşekkürler @NiL`

Özellikle bu durumun nedeni, anlaşamadığı sevgilisini gidip kız arkadaşı dediği insana anlatmak ve o da ona sürekli teselli vererek birbirlerine bağlanmasıdır.

Aslında ikisinin de suçu yoktur, suçlu olan şey paylaşımların sıklaşmasıdır.
Sonuçta Aşk paylaşımdan oluşur.

Bu yüzden zaman sonra, sevgilisiyle kavga eden erkek ya da kadının önemsemeyip arkadaşım dediği kız ya da erkekle beraber olması gözlenir.

DİPNOT: Bunları bildiğim için, benim erkek arkadaşım başka bir kızla benim hakkımda konuşursa ya da kavga ettiğimizde msnesini forumu diğer tüm internet hayatıyla ilgili durumu ve telefonunu mesgul olursa o kişiyle o gün bitiririm.

Teşekkürler @NiL`

Bende Tşk ederim :)

hobbaaaaaaa :zuha:

Geri