kült ablası
Altın Üye
hahajsjsjsjahshsksjjasahjssjhajÇok enteresan bir odan var arkada kalaşnikof aynanın üzerinde tesbih
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hahajsjsjsjahshsksjjasahjssjhajÇok enteresan bir odan var arkada kalaşnikof aynanın üzerinde tesbih
10 sene önce dinlerdik bunu ya way seneleroldlar bilir
![]()
Sus Kız (Produced By Rahdan)
www.twitter.com/medusaonline www.facebook.com/medusafan www.youtube.com/medusaofficialsoundcloud.app.goo.gl
Hilal bazar yazınca aklıma gelen : )
bazar kelimesi bana da burdan bulastı desem.....hdsjjsjs
Kır zincirleri gel imana klibini çekimini yapıyorduk aklına yanlış şeyler gelmesinsenin anlıkta paylastığın fantezi odası kadar olmasa da..tehlikeli
sanırım o da artık fenomen olmak istiyorOkumakta iş yok aç kıza bi hesap fenomen olsun herkesi kurtarır belki Türkiye’de okumak saflıktır.
Yaa neden ağlatıyorsun Hilosanırım o da artık fenomen olmak istiyor
cözemeyince ağlıyor ben de diyorum ki ağlasan da zırlasan da yapcaksın hsjsjsjjs. böyle böyle öğrencek stockum......Yaa neden ağlatıyorsun Hilo( Söyle ağlamasın
((
İnsafsız.slksksj bu resmen hilo terörüücözemeyince ağlıyor ben de diyorum ki ağlasan da zırlasan da yapcaksın hsjsjsjjs. böyle böyle öğrencek stockum......