Elif Gibi Sevmek, Elif Gibi Sevmek özeti, Elif Gibi Sevmek inceleme, Hikmet Anıl Öztekin, Hikmet Anıl Öztekin hayatı, Hikmet Anıl Öztekin kimdir
Son zamanların genç yaşlı en çok okunan kitaplarından biri olan Elif Gibi Sevmek, Hikmet Anıl Öztekin’in büyük ilgi gören eseri. Dikkat çeken unsur ise bu kitabın tüm yaş gruplarına hitap etmesi. Bu nedenle kitap çok satanlar arasında yer alıyor. Yazarımız Hikmet Anıl Öztekin’den bahsedelim;
Hikmet Anıl Öztekin hakkında bilgi bulmak bu arakar çok zor. Yazarımız hakkında bilinen bilgiler 1986 Trabzon doğumlu olması ve 2009 İTÜ mezunu olması. Ancak araştırmaya devam ediyorum. Bulduğum tüm bilgileri anında paylaşacağım. Şimdi kitabımıza geri dönelim.
Arka Kapak Bilgisi:
Namazlar gibi vakti olsa seni özlemenin…
Alırız abdestimizi
Yalandan yağmurlu İstanbul gecelerinde
Özleriz adam gibi…
Sen yoktun o zamanlar, çocukluğumda en çok yağmuru severdim ben…
Ne zaman bir dert gelse bana, yağmur yağar,
Dinler, dokunur, ve topraktan kalkan o kokuyu koklardım…
Ateşim sönerdi.. sonra büyüdüm.. gözlerini gördüm,
Yandım, yağmur yağdı, ve ilk kez sönmedim…
Ben yağmurdan daha fazla bi seni sevebildim…
Açıklama:
Hikmet Anıl Öztekin Tasavvuf edebiyatı ve şiiri birleştirerek ortaya mükemmel bir şiir kitabı olan Elif Gibi Sevmek eserini çıkartmış.
Din sevgisi ile aşkı harmanlayan kitap şiir kitaplarını sevenler için güzel bir eser.
Son zamanların genç yaşlı en çok okunan kitaplarından biri olan Elif Gibi Sevmek, Hikmet Anıl Öztekin’in büyük ilgi gören eseri. Dikkat çeken unsur ise bu kitabın tüm yaş gruplarına hitap etmesi. Bu nedenle kitap çok satanlar arasında yer alıyor. Yazarımız Hikmet Anıl Öztekin’den bahsedelim;
Hikmet Anıl Öztekin hakkında bilgi bulmak bu arakar çok zor. Yazarımız hakkında bilinen bilgiler 1986 Trabzon doğumlu olması ve 2009 İTÜ mezunu olması. Ancak araştırmaya devam ediyorum. Bulduğum tüm bilgileri anında paylaşacağım. Şimdi kitabımıza geri dönelim.
Arka Kapak Bilgisi:
Namazlar gibi vakti olsa seni özlemenin…
Alırız abdestimizi
Yalandan yağmurlu İstanbul gecelerinde
Özleriz adam gibi…
Sen yoktun o zamanlar, çocukluğumda en çok yağmuru severdim ben…
Ne zaman bir dert gelse bana, yağmur yağar,
Dinler, dokunur, ve topraktan kalkan o kokuyu koklardım…
Ateşim sönerdi.. sonra büyüdüm.. gözlerini gördüm,
Yandım, yağmur yağdı, ve ilk kez sönmedim…
Ben yağmurdan daha fazla bi seni sevebildim…
Açıklama:
Hikmet Anıl Öztekin Tasavvuf edebiyatı ve şiiri birleştirerek ortaya mükemmel bir şiir kitabı olan Elif Gibi Sevmek eserini çıkartmış.
Din sevgisi ile aşkı harmanlayan kitap şiir kitaplarını sevenler için güzel bir eser.