Hii =)

Konu sahibi son olarak 3828 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoşbuldum arkadaşlar, teşekkürler sıcak karşılamanız için. resistance sana bir notum var. Vito carleone adam olacak adam !!!!

Bi klavikula değilsiniz ama hoş geldiniz.

Klavikula benden yani mandibuladan daha fazla kırılma yüzdesine sahip ondan klavikula değilim. Hem bir de bana bağlanan yaklaşık 12 tane majör kas varken neden mütevazı olayım =)) bu arada Vito carleone adam olsun adam !!!

Klavikula benden yani mandibuladan daha fazla kırılma yüzdesine sahip ondan klavikula değilim. Hem bir de bana bağlanan yaklaşık 12 tane majör kas varken neden mütevazı olayım =)) bu arada Vito carleone adam olsun adam !!!

ilk oluşan olabilirdin.
Önemli olan kaç kasın bağlandığı degil, ne kadar asil olduğu .p
Yenidogan degil ise cok karsilasilmiyor klavikula kirigiyla.
Ama mandibula cikigi o kadar cok ki. Mübarek insanimiz esnerken bildigin yörünge ciziyor.
Anlam yukleyeyim mi kullanıcı adina? Gevezedir mi diyeyim :T:

Ayrica kas konusunda oyle hava atmissin ki gören de rektus abdominis baglaniyo sanir, ya da deltoideus, hatta bu hava rektus femoris baglaniyo havasi :T:

Hoşbuldum arkadaşlar :) bu sıcaklık beni foruma bağlayacak gibi .p Bu arada vito carleone adam olsun adam !!!

ilk oluşan olabilirdin.
Önemli olan kaç kasın bağlandığı degil, ne kadar asil olduğu .p
Yenidogan degil ise cok karsilasilmiyor klavikula kirigiyla.
Ama mandibula cikigi o kadar cok ki. Mübarek insanimiz esnerken bildigin yörünge ciziyor.
Anlam yukleyeyim mi kullanıcı adina? Gevezedir mi diyeyim :T:

Klavikula ilk oluşmuş olabilir saygım var. damar sinir paketi de koruyor ama bakınca bir mandibula değil :) Mandibula çıkıyor doğru, insanımız ağzıyla esnemiyorki, ruhuyla esniyor transa geçiyor resmen. Sonra garibim tmj ligamentleri de güç getiremiyor insafsıza. O güzelim kartilajı mahvediyolar bir esneme bir sakız çiğneme için. :) Kısmen geveze denebilir, aslında çok konuşan dersek daha bi doğru olur, gevezelerde boş konuşma çok fazla oluyor zira :D .p Bu arada vito carleone adam olsun adam!!!!

Klavikula ilk oluşmuş olabilir saygım var. damar sinir paketi de koruyor ama bakınca bir mandibula değil :) Mandibula çıkıyor doğru, insanımız ağzıyla esnemiyorki, ruhuyla esniyor transa geçiyor resmen. Sonra garibim tmj ligamentleri de güç getiremiyor insafsıza. O güzelim kartilajı mahvediyolar bir esneme bir sakız çiğneme için. :) Kısmen geveze denebilir, aslında çok konuşan dersek daha bi doğru olur, gevezelerde boş konuşma çok fazla oluyor zira :D .p Bu arada vito carleone adam olsun adam!!!!

Diyorum ki su kismi imzan yap, her cümle sonuna yazma :D

"Bu arada vito carleone adam olsun adam!!!"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri