High heels

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Son zamanlarda en çok konuşulan konulardan biri, İnci Taneleri dizisiyle yeniden gündeme gelen Ankara pavyonları ve pavyon dansı. Dizinin tanıtımıyla birlikte büyük kentlerde pavyon dansı kursları açıldı, dans videoları sosyal medyada büyük ilgi gördü. Fakat Ankara'da popülerleşen tek dans pavyon dansı değil. Kadınların topuklu, yüksek ayakkabılarla yaptığı dansa verilen isim 'high heels' son dönemde birçok dansçı yetiştirmeye aday.

high heels’in popülerleşmesinin bizim ülkede en az 5-6 yılı var, sırf topuklu ayakkabı var diye bunu da pavyonlara bağlamasınlar allah aşkına. pavyon dansındaki kabalıktan çok uzak, fazlasıyla kadınsı ve estetik bir dans türü kendisi. videodaki eğitmen çisil sıkı da türkiye’de bu işin en iyisi. çisil’le başlayıp bu dansı ilerleten ve farklı dans okullarında eğitmenlik yapan da bir sürü öğrencisi var… ben o öğrencilerden değilim tabii. ben bir kere denedim, çok sevdim ama topukluyla 185’lik kalasa dönünce zorlandım. yine de her hemcinsime bir kerecik bile olsa high heels’i tavsiye ederim, hep ürün mü önercez be sjsjj. ayrıca buradaki dansı da en kötü dansı falan olabilir…

Umarım dizilerde genel ev-hayat kadını furyası çıkmaz…
Yoksa tutamayız her gördüğünü yapan kadınlarımızı…

Dizi degil tatlim..bizzat gercek kesitde, milletin icinde sakladigi ve bu diziyle ortaya cikan pavyon sevdasi..

Tanju Özcan ise önder.ddd

Orada calisan kadinlara haksizlik ve büyük empati yoksunlugu.

Geri