Hidrojen

Konu sahibi son olarak 53 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hidrojen

Tatlı kız, sevimli kimyager :srl:

Şekersin, doğalsın, çoooookkk neşelisin, forum içinde çok az fark edilen şeyleri bulup yorumlarına katmana ,bizi güldürmene bayılıyorum (:

Bizim de kimyamızı değiştirirsin belki :o, Herşey Gönlünce Olsun..

kendisine asiri sempati duymakla beraber kahve yapicam muhabbetimi de alip geliyorum.:p

Nerelerdesiiin diyesim geldi. :/ Kişisel sayfasını pek bir severim, çok da güzel avatarlar seçiyor, öyle yani. :p

Nasıl desek,üslubu ve kendisi çok zarif tatlı dilli gönlü güzel insan. :o

Bu kız çok eğlenceli çok tatlı ya

Neredeyse hiç tanımıyorum ama seviyeli, saygılı bir arkadaşımız. Bu aralarda pek görünmüyor.

Sessiz, sakin var mı yok mu belli değil, sohbeti güzel pek konuşamasakta:)

Eski üyelerden, forumda oldukça sevilir.
Fakat, artık pek aktif olmuyor forumda.
Gözlerimiz sürekli arıyor.

Beni öyle bir şaşırttı ki son yaptığı ile bundan sonra muhabbetimiz bile mümkün olmayacak,zaten bundan sonra da foruma girme ihtimali yok gibi bir şey.Her ne ise yolu açık olsun umarım yaptığı yanlışların farkına varır.

Forumda ki sesini duyup da rahatladığım tek hemcinsimdi. Uzun uzun konusurduk.. Cok seviyeli , samimi ama ölçülü bir insandı. Cok güzel , gamzeli , upuzun sacları var .. Eğitimi ve işi dolayısıyla yurt dışına gidince zamanla koptuk.. Seni unutmadım , insallah hersey gönlüncedir..

Çok sevdiğim ve değer verdiğim biriydi son konuşmamızda giderken yaptığı o şeyi unutmayacağım hiç,bana bir ders mi oldu yoksa bir hayal kırıklığı daha mı bilemedim ama umarım iyidir kendine dikkat et tatlı kız ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri