Hidrojen Kimdir?

Konu sahibi son olarak 4319 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimim ben'den çok kelimesine kim miyim ben,kim mişim ben demek daha makbul geçer.

Ben Ilgın 24 yaşındayım (bayanların yaşı söylenmez kuralına karşıyım ) Ne yani mezar taşına yazılmıcak sanki saklasam ne olur ki :) İzmirliyim İzmir'de yaşıyorum ( bazen) Ege Üniversitesinden Mezun oldum Kimya okudum 4 yıl. Kimya'yı değiştirmek için yemin ettik :p

Kendimden bahsediyim biraz da ; Müzik dinlemeyi severim öyle sürekli dinlediğim birşey yok. Kulağıma ne hoş gelirse yada o gün ki ruh halime bağlı. Genellikle yatmadan önce kitap okurum. Kitap okurken nedense biranda uykum gelir. Çoğu zaman kız arkadaşlarımla takılırız. Takılmaktan ziyade oturur bir yerde susarız. Bazense hiç konuşmadığım zamanlar olmuştur. Biride neden konuşmuyor bu demezler. Varım yoğum ailem çok seviyorum onları.

Yeni doğan bebeklere bayılırım hele kokuları yokmu.:kiki: Yeni doğan bir yiğenim var çok seviyorum onu inşAllah benimde öyle bir çocuğum olur. Yalnızlığı severim ama böyle bazen kendi kendime çok konuşurum iç sesimle fakat buraya bu konuyu açıyorum ama ne yazsam diyede 2 saattir düşünüyorum. :cici:

Öyle işte bu kadar diceklerim şuanda dinlediğim şarkıyı da sizlere armağan ediyorum.

Saygılarımla. :hi:

[YOUTUBE]R7c1P-NPOpM[/YOUTUBE]

Yeni doğan bebeklere bayılırım hele kokuları yokmu.:kiki: Yeni doğan bir yiğenim var çok seviyorum onu inşAllah benimde öyle bir çocuğum olur. Yalnızlığı severim ama böyle bazen kendi kendime çok konuşurum iç sesimle

"Bebek" dedin orda durduk.. İnşallah sanada nasip eder Allah.
Ayrıca iç sesin en güvenilir'i söylenecek yada duyulacak bir yalan olmaz.
Teşekkürler tanıtım için.

İnşAllah :) Kolay kolay güvenmem kimseye ama iç sesim beni hiç yanıltmaz.
Ben teşekkür ederim yorumun için :)

Seni tanımak güzeldi Ilgın olduğun gibi dökmüşsün kendini bize :)

keşke derslerde hidrojeni böyle anlatsalardı daha iyi anlardım eminim (: hoşgeldin

Çok güzel bir tanıtım olmuş Ilgın,teşekkür ederiz :)
Kimya demek hmm :p

Seni tanımak güzeldi Ilgın :) Güzel bir anlatım olmuş hayatında başarılar dilerim ;)

Memnun olduk seni tanidigimiza. Bebek ben de severim hele erkek bebeğe.aşırı hassasim. Erkek yeğenim var bi tane bi gün gitmim yanına ozleminden resmen koklayarak sarılır. Çok başka bi duygu bebek. Allah bize de nasip etsin. Dünyanın en güzel nimeti onlar.
Güzel bi anlatım olmuş.

Hmm Ilgın Ilgın Ilgın :p Çok güzel bir ismin varmış sevdim :cici:
Bence bu konuyu boş bırakmamalısın biraz daha bahset bize kendinden :)

Okuduklarınız kadarı gerisi yok vesselam : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri