hiçbir şey yaşamadan yorulan nesil

• Kullanıcı RK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
hiçbir şey yaşamamıştır ama yorgundur.
savaş görmemiştir, cepheden dönmüş gibi hisseder.
dinlenmek ister ama neyin yorduğunu da tam bilmez.
sorun tembellik sanılır, değildir.
bu nesil yorulmadı forumcalcılar dahada açarsak konuyu bu nesil tüketildi.

Son düzenleme:
Yeterli et yememek,doğal olmayan işlenmiş gıda ağırlıklı beslenmek bile kronik yorgunluk sebebi. Hem mental hem bedensel.
Kanser rekoru kıracağı düşünülüyor günümüz neslin.Savas görenlerde görülmemiş kadar.
Temel sebebin beslenme ve sosyal aliskanlıklar oldugunu dusunuyorum. Beslenme çok çok önemli. Beslenme biyokimyası dahiliyenin hatta bazen cerrahinin temelini oluşturur desek abartı kalmaz sanirim.

Beslenme tarzı, hareketsiz yaşam tarzı, fazla ekran maruziyeti, çalışma koşulları bütün bundan yorgun z kuşağı ve ucundan belki y kuşağı. Özellikle hepsi değil ama belli bir genç kitlenin çok karamsar bir bakış açısı var ve bunu da çok görmüyorum onlara. Halbuki bence uzun uzadıya tahlil etmek istemem ama y kuşağı daha arada kalmış bir kuşak. Bununla ilgili okumalarım oldu ve katılıyorum. Z kuşağı arafta olmayan bir kuşak olmasına rağmen daha yorgun ve mutsuz. Anlıyorum bazı şeyleri ama üzülüyorum. Umutsuzlar, her türlü iklimden umutsuzlar. Daha tüketiciler, biraz daha haz odaklılar gibi. Bilemiyorum, çare nedir onu da bilemiyorum.

Aşırı beklenti içinde olmak ve sürekli birileri ile rekabet içinde yaşamaktan dolayı, çoğu insan erken yaşta tükenebiliyor oysaki kişi kendi gerçeğini fark etmeli ve ona göre elinden gelenin en iyisine odaklanmalıdır.

Ben çok kızamıyorum bu nesile çünkü geldikleri noktada bütün aile kavrami toplumsal değerlerin içi boşaltıldı.
Yarinlara umutsuzluk ekildi akillarina onlarda arafta neye tutunurlarsa öyle mutlu oluyorlar

kaygılar fazla
tüm insanlık bu halde
belirli bir grup değil

Çok üstümüze geliniyor daha ne görelim istiyosunuz bir uzaylıları görmedik bu gidişle onları da görürüz

Pandemi gördük darbe gördük deprem gördük ekonomik kriz gördük daha ne görmemiz gerekiyor ki göktaşı düşmesi falan mı ?

Pandemi gördük darbe gördük deprem gördük ekonomik kriz gördük daha ne görmemiz gerekiyor ki göktaşı düşmesi falan mı ?
Uzaylılar gelecek, onu da görmeniz gerekiyor.:)

Bizim dönemde de savaşlar vardı, Berlin Duvarı yıkılmıştı, SSCB dağıldı v.s

atalarının streslerini yaşıyorlar.
çözemiyoruz ki hiçbir şeyi, yenilere güzellikleri bırakalım...

Geri