Hiçbir seçim anketine katılmamış olmak.

🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
Bu yüzden bu anketlerin hiçbiri inandırıcı gelmiyor bana

Ben yalnızca "yeni kuaforumuz hizmetinizde" kartviziti dağıtan tipik tiktoker tarzli anketörleri karıları darlarken goruyorum o kadar.

Seçim anketlerini genelde AVM girişlerine yakın yerlerde ya da trafiğe kapalı caddelerde yapıyorlar ve bazen de telefon ile aranabiliyorsunuz.
Kendi adıma birkaç kez denk gelmiştim ve katıldım ancak son dönem hiç rastlamadım.
Anketörleri görünce devre mülk satışı sanıp uzaklaşan çok insan olabiliyor ve bu sebeple araştırma şirketlerinin, çalışanlarına forma tarzı bir kıyafet vermesi daha isabet olacaktır ve böylece yaptıkları işin de bir ciddiyeti olur.

beni bir defa iş yeri telefonundan aradılar.
akp'ye vermeyeceğim, onun dışında kime vereceğim de sizi ilgilendirmez dedim.

Bir çoğu masa başı uyduruk anket. Yandaş firmalara kaynak aktarmak için yapılıyor. Aralarında nasıl pay ediyorlardır kim bilir… birkaç firma dışında diğerlerinin anketine bile bakmamak gerekli.

Bir çoğu masa başı uyduruk anket. Yandaş firmalara kaynak aktarmak için yapılıyor. Aralarında nasıl pay ediyorlardır kim bilir… birkaç firma dışında diğerlerinin anketine bile bakmamak gerekli.

Sorulan sorulardan az çok tarafsız mı oldukları anlaşılıyor ancak yine de çoğu insan fark edemiyor olabilir.

Beni de arayan soran yok.
Olsada söylemem.
Fişliyolar seni. Ben büyüynce memur olacam söyleyemem asla

Geri