Hiç yazılıma para verdiniz mi?

Konu sahibi son olarak 2872 gün önce görüldü

Yazılıma para verdiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 4 80.0%
  • Hayır

Kullanılan: 1 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Bilgisayarı aldığınızda yanında farkında olmadan parasını da verdiğiniz Windows lisansı dışında herhangi bir programı satın aldınız mı? PC veya Mobil için olsun farketmez.

Ya biz Türkler olarak yazılıma giden paraya acıyoruz :D İş yerinde corel photoshop crack felan hallediyoruz onla yaptığımız işler ile milyonlar kazanıyoruz ama o lisansı almıyoruz :D CNC makinası var mach3 programı ile çalışıyor ama demo büyük iş yapamıyoruz lisansı alsak rahatlicaz ama almıyoruz yok yarım yarım yaparak işi tamamlıyoruz :D bizim burda corelciler reklamcıları gezerek bir kaç firmaya 100bin tl civarında ceza kesti sahte lisans yüzünden bu uygulamayı ilerletirlerse aklımız başımıza gelebilir :D

Hiç bir korsan proğram kullanmam...
Kullanacağım her proğramı satın alıyorum...
Örneğin İş yerindeki pc lerde bulunan antivirüsler
Eczanem...
Rx pharma

Bilgi - İnanç - Eylem

Ya biz Türkler olarak yazılıma giden paraya acıyoruz :D İş yerinde corel photoshop crack felan hallediyoruz onla yaptığımız işler ile milyonlar kazanıyoruz ama o lisansı almıyoruz :D CNC makinası var mach3 programı ile çalışıyor ama demo büyük iş yapamıyoruz lisansı alsak rahatlicaz ama almıyoruz yok yarım yarım yaparak işi tamamlıyoruz :D bizim burda corelciler reklamcıları gezerek bir kaç firmaya 100bin tl civarında ceza kesti sahte lisans yüzünden bu uygulamayı ilerletirlerse aklımız başımıza gelebilir :D

iş yerleri sıkıntı, zaten üstünden para kazanıyorsan lisansı al en azından, evinde kendi çapında photoshopla avatar imza yapan adama lafım yok .d

iş yerleri sıkıntı, zaten üstünden para kazanıyorsan lisansı al en azından, evinde kendi çapında photoshopla avatar imza yapan adama lafım yok .d
Üstad sadece iş yeri için değil ne olursa olsun. Korsan cd korsan kitap korsan proğram.... Bu herşey için bende aynıdır... Emekçiye hakkını vermek isterim... :)

Bilgi - İnanç - Eylem

Yeni bilgisayar felan ayarlicam zaten onun hakkındada tartışacaz senle :D o zaman lisansları felanda ayarlarım ama bi corele 2000 tl çok yaw :D

Hiç vermedim. IDM dışında kullandığım paralı başka bir program yok zaten :)
Onu da çok dosya indirdiğim ihtiyacım var, para harcamadım hiç. Bir arkadaşım yardımcı oldu aktifleştirmeme :)
Zaten,
Anti-virüs kullanmam.
VLC Player ses dosyaları için yeterli oluyor.
Tarayıcı olarak Opera kullanıyorum. Ücretsiz.

Cclaner Free temizleme aracı olarak iyi
Bir de Malwarebytes Free kullanıyorum. İkisi de güzel programlar :)

Üstad sadece iş yeri için değil ne olursa olsun. Korsan cd korsan kitap korsan proğram.... Bu herşey için bende aynıdır... Emekçiye hakkını vermek isterim... :)

Bilgi - İnanç - Eylem

yazılım oyun vs bayağıdır neyse parası verip kullanıyoruz, film izlemem müzik dinlemem (arada youtube'dan bi iki tane) bi dizi var korsanlık yaptığım o da olmasa temizim

Ya amca oğluna ya da baarın yavuklusuna yaptırıyorum formattı programdı bilmem neydi kökten çözüm oluyor hiç para vermedim zaten yok da olsa da vermezdim :asd:

bir de alternatifi varken illa korsan kullanıcam diyorsanız tam dayaklıksınız :D

anketi doldurun kardeşim

Kullandıgım kullanmaya calıstıgım her programı ,
En azından sıkıntı anında d estek hattı var

Hayır,
Lakin kendi yazdığım ufak projeleri üniv. öğrencilerine satarak para kazandığım oldu :wink:

Benim için gerekli yazılımlar var, onlara veriyorum onun dışında Steam den oyun alıyorum bir de.

Geri