Hiç yanlışlıkla başkasına sms gönderdiniz mi?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
Hiç yanlışlıkla başkasına sms gönderdiniz mi?

[YOUTUBE]dUwy9FO1CNc[/YOUTUBE]

evet.sonra beni aradı sonra seslerimize aşık olduk sonra sevgili :pyok yahu dikkatliyim ben zaten sayılıdır mesaj yazmam.

Şunun tipe bak bi nasıl yorumla demek icin arkadaşıma göndereceğim fotoğrafı kişinin kendisine atmisligim var.
Mesajı yazmadığım için bu fotoğrafın güzel çıkmış diye de cevirmisligim.

Sevdiğim kişiye atacagım mesajı baskasına attıgım oldu
Hatta yanlıklıkla aramamam gereken kişiyi aramışlığım da var

Evet. Baya baya pot kirmistim. Birinin arkasindan atip tutarken yuzyuze gelmek gibi biseydi .p

Dalgın olduğunuz zamanlarda trafik yoğunsa olabiliyor bazen,
Çok normal.

yıllar önce kuzenim ve ortak bir arkadaşımız aynı yerde çalışıyorlardı. çalıştıkları yer 4 kişinin zor bir şekilde sığabileceği küçük bir kulübesi olan, otogaz istasyonuydu. gelen arabalara pompalıyorlardı, otogaz. bunlar gece vardiyasında çalışırken, patronları çok gözetmezdi. ben de bazen yanıma bir arkadaşı alarak, bazen de tek başıma gidip; orada takılırdım.

günlerden bir gün, pardon gecelerden bir gece, kuzenin tek olduğu bir gece yalnız kalmasın diye yanına gideceğim. kuzene mesaj atıyorum; "çiğ köfte filan istiyor musun?" yazdım gönderdim. cevap gelmeyince "uyudu herhalde" diye düşünerek yola çıktım.

yürürken gaz istasyonuna yaklaştığım sırada, zırr zırr telefon çalmaya başladı. baktım kuzenin ismi yazıyor. "yaklaştım zaten" diye düşünerek kapattım telefonu.

bir adım sonra telefon yeniden çalmaya başladı. telefona bakıyorum yine kuzenimin ismi var, fakat bu defa yanında da "ABİ".

ulan sen tut mesajı aynı isimde olan, İzmir'de yaşayan (bu arada ben İstanbul'da yaşıyorum.) ve yıllardır görüşmediğin (ve hala görüşmediğim.) uzaktan akrabana mesajı gönder. adam da seni tanımasın! :D

"mesaj atmışsınız, ama numarayı tanıyamadım. bize mi gelecektiniz, kimsiniz?" dedi :D (gecenin 1'i miydi neydi saat) "abi ben filancayım" filan derken işte öyle böyle bir geceyi atlatmıştık.

buradan bütün anlık mesaj kullanan insanlara sesleniyorum; lütfen mesajı kime gönderdiğinize dikkat edin.

Geri