Hiç uyuyan bir arkadaşınıza şaka yaptınız mı?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Yaptim askerde yuzunu ve ayaklarini ayakkabi boyasi ile boyadim

Yapmadım, ben kötü şakaları sevmiyorum.Şaka insanı güldürmek için yapılır, kızdırmak için değil.

Uyuyan arkadaşın kulağının dibinde tencere çalar ve sonrada 'vahuvahuvahu ne gadar gorktun bu çoh gomikti zahuzahu' diye gülerim, gerizekalıyım ben.

kızdıracak şakalar yapmadım ama yüz boyama yapardık yani kızdırmamak lazım :D

Yapmaktan da yapılmasından da hoşlanmam. İlk sayfada yer alan bir iki mesajın iğrençliğine de diyecek kelime bulamıyorum.

Üniversitedeyken ev arkadaşımıza, o uyurken başımıza çarşaf geçirerek hayalet şakası yapmıştık. yastıktan kafasını kaldırıp sakince ''napıyosunuz tipini si..klerim'' demişti. İnsan ayıp olmasın diye yalandan da olsa korkmuş numarası yapar. Duygusuz pez..nk

Efenim ablama yapmışlığımız var. Ve şimdi anlatacağım gibi saçma sapan şeyler sadece benim başıma gelir. Ablamın uykusu çok ağırdı eskiden, uyanmak istemezdi falan. Dedik abimle rahatsız edelim şunu. Neyse işte, abim, tüylü bir şey buldu (kalem miydi neydi), ablamın burnuna götürdü. Ablam, biraz rahatsız olduysa da, uyanmadı. Sonra ben dedim "yapmayalım", kıyamadım falan. Ben dedim, öperek uyandırayım aplacığımı. Daha sadece eğilmiştim ki, kız hissetti mi ne, yumruğu yapıştırdı bana. Deli midir nedir kdsafjkdkl

O zaman gözlük kullanıyordum, gözlüğümü uçurdu, ay deli ya

neyse bu da böyle bir anımdır, okuduysanız tşkkrlr.

Yapmadim yapmam da sanirim ben boyle seyleri tehlikeli buluyorum akil sagligi acisindan.

Üstüne su döküp uyandırmıştım.:asd:

Geri