Hiç türbeye gittiniz mi?

Konu sahibi son olarak 969 gün önce görüldü

Hiç türbeye gittiniz mi?

• Evet gittim ve o zat'a dua ettim.

Kullanılan: 6 75.0%
  • Hayır, hiç gitmedim.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Gitmedim ama gitmek istiyorum

Kullanılan: 0 0.0%
  • Diğer; (Belirtiniz)

Kullanılan: 2 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
Gitmiştim. İnandığımdan değil, etrafımdaki saçma sapan inanışlara sahip insanlar yüzünden gitmek zorunda kaldım. O zamanlar beni kimse takmazdı. Türbe ziyareti varsa her kes riayet etmek zorunda idi. Şimdilerde o türbeye çişimi yaparım valla götürseler.

Gittim , cok var semtimde..yol kenarlarinda bile..

Tarihi yerlere gezerken gitmişliğim var. Çocukken ailemin götürmüşlüğü de var ama yatana en fazla dua ederiz ondan medet ummayız.

Gittim ama doğru amaca hizmet ettiğimden emin değilim. Turistik amaçlarla fjgdhkslk
Mesela Elazığ'a gitmiş Harput Kalesine çıkmış, kahvaltı etmiş idik - bu arada cidden çok güzeldi kahvaltı ya - ehm sonra işte orda türbemsi bir şey vardı oraya da bir uğramıştık :d
Sonra yine Bursa'da da böyle bir şey olmuştu.
Bu arada gittiğim yerlerin türbe olarak adlandırıldıklarından emin değilim ama kesin öyledir.

Cok sık yanlarindan geciyorum konumum dolayısıyla. Duamı da ederim ara ara.

Gittiğim türbenin içi bozuk para doluydu
İnsanlar parasına bile sahip çıkamıyor yahu
Hep düşürmüşler, yerde yığınla birikmiş
Cepleri delik olsa gerek

gittim gördüm
türbeden bişey istemedim

Gittim çok kez.
Severim öyle ziyaretleri, medet ummaktan ziyade bir iki dua okuyup çıkarım -.-

Evlilik hazırlıkları yapanların Telli Baba'ya gitmeyen kesimini dövüyorlarmış..

Yaşadığım yerde pek türbe yok bir tane var o da yerin hatırlayamadığım kadar kat altında. Merak ettiğim için gitmiştim.

Uhrevi hikayeler ve batil itikatlarla, buyucu bir bilge kadin tarafindan buyutuldum ben. Cocukken evimizin etrafi mezarlik ve turbelerle doluydu, iclerinde oynardim, uzakta olanlara ise haminnem elimden tutup gotururdu.
Kuslarinin adi bile "kefestetayyus ve kitmir" di. Yedi uyuyanlar gibiydik, kefes ve kitmir ile yedi nufustuk gercekten.

Geri