Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sene 2008, çankırı e tipi kapalı cezaevinde askerim haftanın belirli günleri görüş günleri olurdu mahkum yakınları gelir mahkumu ziyaret eder, eşya don kilot vb. şeyler getirirlerdi. biz de görüşe gelen insanların hem aranıp aranmadığına dair sorgusunu gerçekleştirir hem de kayıt altına alırdık.
mahkum yakınlarından hanımefendinin bir tanesi artık kimse hiç tanıyamadım onu, beni orada görmüş isimliğimden de soyadımı görmüş, bizim cezaevinin ankesörlü telefonundan aramış,
soy adı "y****" olan görüşte görevli bir asker vardı onunla konuşmak istiyorum demiş, soyadı y**** olan da bir ben varım zaten, çağırdılar beni aldım telefonu, kız dedi ben bir mahkumun yakınıyım geldiğimde sizi gördüm çok hoşlandım soyadınızı gördüm, isminiz nedir dedi ismimi de söyledim.
kızla 5-6 ay boyunca telefonla konuştuk, sürekli arar beni isterdi gece yarısı öğlen değişik saatlerde muhabbet etmek isterdi, şimdi yanında olsam keşke falan derdi, içince arardı, dertlenince arardı, mutluyken arardı ama bir türlü kim olduğunu söylemedi. belki çok güzeldi belki çok çirkindi, belki eşi mahkumdu, belki abisi, belki amcası. sapık denir mi bilmem buna ama askerde iyi arkadaş olmuştu bana. sonra da terhis oldum gittim zaten, bir daha hiç konuşamadık.
esekherif'in de böyle anıları var mı acaba?
Telefon numaramı değiştirmek zorunda kaldığım bazı durumlar yaşadım maalesef ancak neyse ki artık numara engelleme özelliği var.
esekherif'in de böyle anıları var mı acaba?
Telefon numaramı değiştirmek zorunda kaldığım bazı durumlar yaşadım maalesef ancak neyse ki artık numara engelleme özelliği var.
Evet, vardı.
Sivas alan koduyla biri arıyordu sürekli. Adımı soruyordu. Her numaraya engel atıyordum. Başka yerden arıyordu. Artık engellemekten bıkmıştım. Tırstım da biraz. İnşallah Çağrı değildir. Büyük ayıp ederim yoksa. skljsklj
itiraf ediyorum o bendim hanımefendi, aslen sivas kangallıyım, sivas'tan bursa'ya telefon hattı çektirmiştim bursa'dan aradığım belli olmasın diye.
Telefonumu nereden buldunuz Pinokyo beycim? :d
hanımefendi flash tv'de yayınlanan gerçek kesit gibi yanlışlıkla arayıp sesinize aşık olmuştum hatırlamıyor musunuz, size sivasın yollarında çıkayım dağlarına türküsünü az mı söyledim ?