Hiç sıkılmadan bir kitabı iki veya daha fazla okuduğunuz oldu mu?

Konu sahibi son olarak 3738 gün önce görüldü

Hiç sıkılmadan bir kitabı iki veya daha fazla okuduğunuz oldu mu?

• Kullanılan toplam oy
    31
Genç Werther'in Acıları'nı 2. kez bitirdim iki gün önce mesela. Ortaokul dönemlerimde okumuştum. O dönemlerde okuduğum Suç ve Ceza'yı da ikilemeyi düşünüyorum ama şu an değil.

Başlıktaki devrik cümle + kitap okumak.

Miguel de Cervantes Saavedra & Don Quijote ; Her 5yılda bir ortalama okurum çocukluğumda kısa olanı okurdum büyüdükçe iki cilt olan halini okuyorum ve her yaş evremde farklı bir şeyler yakalıyorum sanki.
-bizi böyle duygusal yapan belki de aslında olmayan lakin dulcinea'ya yüklediğimiz anlamdır
-

• Beğen
Tepkiler: Aze
Okuduğunuz kitabı mutlaka ikinci kez okuyun derim.
Birkaç kez hiç sıkılmadan okuduğum eser,
Şeker Portakalı - Jose Mauro de Vasconcelos

Üzerinden zaman geçtikten sonra evet.

Mesela George RR Martin dedem yeni kitabı bir çıkarsa Kılıçların Fırtınasından başlayacağım tekrar okumaya.

Aradan belli bir süre geçtikten sonra bazı filmleri tekrar izlediğinizde farklı ayrıntılar keşfetmek gibi bazı kitaplar da tekrar okunabilir ve gözden kaçan detaylar fark edilmiş oluyor.

küçük prens, martı jonathan livingston ve şeker portakalı… kaç kere okudum, bilmiyorum. yine okusam, yine sıkılmam.
Görme engelliler için bir proje kapsamında Küçük Prens’i seslendirmişliğim var, benim sesimden dinlemek ister misinnnn :)))))))

Bir yazarın bir kitabından çok etkilenip yazdığı bütün romanları, denemelerini hepsini okumuştum.

Evet silmarillion...
3 kez okumak zorunda kaldim tum orta dunya evrenini ozumseyebilmek icin. Sıkılmadım. Hatta bu yuzden beren ve luthien daha sonra da hurini cocuklarini okudum. Son olarakta bitmemis oykuleri okudum.

Bir de John Verdon'nun peter pan ölmeli kitabini okudum. Cok surukleyiciydi bu yuzden 5 sene ara ile 2. Defa okudum

Bir de "under the dome" ve " Yuzyilin firtinasi kitaplarini iki kez okudum.
Son olarakta
Alexandre Dumes'in "demir maske' kitabini iki kez okudum.

Ayrica kitabi cok begendigim icin
Leonarda di caprio ve john malkovich abimin filmlerinin premium edition dvd'lerini bile almistim.
Monte Kristo Kontu ile hala 1.sirayi paylasnakta ama olsun. Yabanci romanlar ve filmler degil.

Ayrica dante's inferno'nun hem kitabini okudum.
Hem animasyon filmini hem de ps3 oyununu oynadim.

Son düzenleme:
Vadideki Zambak her bitirdiğimde aynı küfürleri ediyorum erko değil misiniz hepiniz aynısınız derim

Geri