Hiç Sevgilinizi Aldattınızmı Veya Aldatıldınızmı?

Konu sahibi son olarak 3031 gün önce görüldü
Hiç Sevgilinizi Aldattınızmı Veya Aldatıldınızmı?

Sevgili bulduk aldatması kaldı.
yakaladığım an yapışıcam 404 gibii.
Haberim yokmuş gibi aldatmış olabilir ama. (:

aldığım hiçbir sevgilimi aldatmadım. Tabi ayrılmak var işin ucunda hepsi bunun farkındaydı ama hepsi benle beraber olduktan sonra daha güzelleştiler daha alımlı oldular :D

Aldatmadım aldatmam...
Aldatıldığımı hissetmedim yakalasaydım yol verirdim.

Aldatildikk aldatildikk dunya boyle degilll. Ufalana ufalana kac kusak eridik bu yollarda kimimiz yerle yelsan,kimimiz zorla ayakta. Kolu kanadi kirik kuslar gibiyiz ayri diyarlarda bize saadet nasip simdi ucuk ruyalarda demis rengin ablamiz sarkisinda .p

Aldatmadım.Aldatıldım mı?Bilmiyorum.Belkide aldatılmışımdır ruhum bile duymamıştır ve geçip gitmiştir.İhtimal dahilinde elbette.Bildiğim kadarıyla aldatılmadım.

aldığım hiçbir sevgilimi aldatmadım. Tabi ayrılmak var işin ucunda hepsi bunun farkındaydı ama hepsi benle beraber olduktan sonra daha güzelleştiler daha alımlı oldular :D

ben soruda sadece aldattınız mı okudum ekleme ihtiyacı duydum.

aldatıldım iyide oldu.

nolmuş yani en yakın arkadaşlarıyla birlikte olduysak, nolmuş yani uyuyorum dedikten sonra whatsappta diğerleriyle fingirdeştiysek, biz de sevdik be kardeşim .(

Aldattığımı iddia ediyor ama onun aldatma sayılmayacağını düşünüyorum ve bildiğim kadarıyla aldatılmadım.

Birbirimizi aldatmayiz. Sekli farketmez. Karakterimizde yok bu.

İkiside olmadı maşallah, olmasında :D

Ilk ve ikincisi tarafindan aldatildim , Belki ucuncude Allah hayirli biri cikarir karsima...

Aldatmadım.
Aldatılmış olabilirim ama hiç yakalamadım.
Kararsızım. :)

Geri