Hiç sanaldan biriyle tanışıp buluştunuz mu.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
interrail'de bir çok kişiyle grup ve bireysel olarak buluştuk, kampa, festivale, tiyatroya, konsere gittik. hatta biriyle balkan turuna dahi çıktık, azerbaycan'da ağırlandım vs. uzun soluklu sanal ya da forum dönemim hiç olmamıştı, ta ki buraya kadar! buradan da sadece x'le buluştuk, sohbet edip ayrıldık.

Bu forumdan değil ama sanal ortamdan elbette tanışıp görüştüğüm hatta arkadaşlığımın uzun süredir devam ettiği kişiler var,samimiyetine inandığım kişilerle görüşürüm.

ifnette takılırken aynı mahalleden arkadaşımın da o forumda olduğunu tesadüfen öğrenmiştim. tabi o kodlarla yazılımla ilgileniyordu ben yine gevezelik yapıyordum. tanıyanlar çıkar mı bilmem. nicki realist'ti. selam edelim

Para avcisi olmayan kör cahil olmayan birilerini bulursam neden buluşmiyim

evet, bir kişiyle.

Evet, buluştum.

elbette buluştum, buradan da oldu bir kaç kişi, 20 yıldır bir çok insanla görüştük buluştuk, eskiden msn de olurdu yönetim toplantıları oradan samimiyet kurarak görüştüğüm ve yaklaşık 20 yıldır arkadaş olduğumuz bir çok insan var.

internetten tanisip whatsapp grubu olusturanlar var ben cok sonradan dahil oldum iki uc senedir istanbulda bulusmalar yapiyoz diger sehirlerde gorusenler oluyo bu yaz kamp yaptik seneye olmezsek yine bi yerlere gidicez guzel ortam

Geri