Hiç ruh çağırdınız mı?

Konu sahibi son olarak 445 gün önce görüldü
Hiç ruh çağırdınız mı?

Cagirdim Amma gelmedi dedi musait deyilim

Sent from my P'9983 using Tapatalk

Ben çağırmadım ama bu gelenler ruh mudur nedir bilinmez, alın bunları burdan lütfn.

Gece gece bir hikayemi paylaşayım iyi gider ..

DİKKAT ! TIRSACAKLAR BUNDAN SONRASINI OKUMASIN .. SONRA VAY SEN NE YAPTIN EKSEN ABİ TRİPLERİNE GİRMEYİN ..

Yıllar önce tanıştığım bir hanım abla vardı. Yurt dışında yaşayan bu ablamız kendisine büyü yapıldığından neredeyse emindi .. Yaptıranın da eski kocası ve eski kaynanası olduğundan şüpheleniyordu .. Başına gelen bir takım musibetleri yapılan büyüye yorumluyordu ve haliyle bu durumdan kurtulmak için netten tanıştığı bir bakımcıya başvurmuş .. Bu bakımcı kadına başlarda yardım eder gibi gözükse de zamanla kadını bir esaret durumuna sokmuş .. Yani kadın o bakımcıdan habersiz adım atamaz hale gelmiş .. Bu arada bakımcı Ankara'da yaşıyor kadın ise Avrupa ülkerinden birinde .. Buna rağmen o bakımcı istediği zaman varlıklarını kadının evine yollayabiliyor ve kadını bir şekilde korkutabiliyormuş .. Kadın da zaten bu bakımcıdan çekindiği için bir türlü adamı hayatından söküp atmaya cesaret edemiyormuş ..
Neyse işte kadın bana başından geçenleri ve bu bakımcıdan dolayı olan korkusunu anlattığı zaman dayanamayıp " ben sana yardım ederim inşaALLAH abla " dedim ve ettim de ..
Ettim etmesine de o sıralar iki gece üst üste beni ziyarete gelenler oldu .. ( Nazikleştirip ziyaret diyorum yoksa ... )
Kadının tüm korkusu benim üzerime kalmıştı adeta .. Yataktayken ayak bileğimden tutup çekmeye çalışanı mı dersin ya da nefesini suratıma kadar üfleyenini mi dersiniz bir takım ucuz numaralarla ürkütmediler beni desem yalan olur ..
Ama bu tacizlere ancak iki gün güç yetirebildiler sonrasında kurtulmuştum şükür ..
Velhasılı ruh muh çağırma sanılan şeyler tamamen cinlerle alakalı durumlardır ..

okumadan korktum ümstat o nası hikayedir.

ah o fincan yok mu fincan adamın aklını alır

O gelenler olsa olsa Cin'dir ve bir musallat olursa size Allah korusun bir daha zor kurtulursunuz ugrasmayın boyle oyunlarla.

Ruhunu sktgm cağırsam o bile gelmez.

Geri