Hiç rezil olup sonrasında defalarca güldügünüz olay yaşadınız mı yaşadınızsa nedir?

• Kullanıcı Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Hiç rezil olup sonrasında defalarca güldügünüz olay yaşadınız mı yaşadınızsa nedir?

Haftanin iki üç günü markettekilere öğlenleri iyi akşamlar diyorum gülüyorlar onlarda bazen aksamlari bana iyi günler demeye başladılar bulaşıcı Sjsj

Ben yaşamadım. Üniversitede Adanalı bir arkadaşım vardı. Kız sürekli düşüyordu. Cafeye gidiyoruz sandalyeye oturayım derken düşüyor, yolda yürüyorduk. Çukur varmış, oraya da düşmüş. Bir baktık kız yok. Kfjfjf gülmekten karnıma ağrılar girmişti artık fjjfjfj

otobüsten inerken düştüydüm
bi sürü kız vardı

Rezillik olarak nitelendirdiysem gülmem:d Bazı anlar var ama o an “ulan bu benim başıma mı geliyor” diye düşündüğün, o anlar sonradan gülünç olabiliyor. Mesela üniversitedeyim, o dönem de babetler çok moda:d neyse minübüs var, ona yetişmem lazım kampüste koşuyorum, birden babet ayağımdan fırladı, onu almaya sek sek oynayarak gittim, giydim pabucumu :d şoför de tüm bunlar olurken beni bekledi gibi anımsıyorum jdjd inş bütün bunlar olurken bir de minübüsü kaçırmamışımdır

Biraz dikkati çabuk dağılan biriyim. Elim kolum da hiç durmaz. Yürürken dikkatim hep dağılır. Önüme bakmak yerine sağa sola yere falan bakarım veya bir şeylere odaklanırım sürekli. Bunun neticesinde de ya kaldırımdan düşerim, ya birine yanlışlıkla çarparım veya ve genelde kafamı bir yere çarparım. Rezillik mi? Evet. Gülüyom mu? Hell yeah **Spam/Adversiting**.

Arkadaşlarla yemek yiyerek sohbet ediyorduk ben etrafa falan bakıyordum. O arada da motorcu birkaç erko geldi tam o ara sohbette "41 kere maşallah" diyeceğim konu vardı ve dedim de sonra yan masada ki erkek grubu ile bizim masa erkolara baktılar ve hepsi aynı anda bağırarak gülmüşlerdi bir tek ben gülmüyordum ve herkes bize baktı. Bende onlara demedim ya diye kendimi savunmaya geçmiştim ergenlik şimdi olsa gülerdim

Evet .... İrcte adminken malın teki kanala girip sağa sola küfürler yazmıştı bende silmek için kanala sil yazacagima si.*.. yazmış bulundu ndum qw klavyesi işte önce çok utandım sonrada günlerce gülmüştük arkadaslarl

Geri