Hiç özel, onursal vs. olmamış düz gelmiş düz giden üye

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
(bkz: ben)

images

Çok da gerekli değil ki. Onursalın rengi bok gibi zaten, içim bayılıyor. Özel üyenin rengi bi nebze iç açıcı. Bir numarası yok ki. Ne yapacaksın? :p

ayyy gözü kör olmayasıcalar beni de yapmıyo :ppp ayyy emre banlarım die tehdit bilem etti :ppppp ben yine de susmuyom susturamazsınızzzzzzzzzzz hadi banla sıkıysa banlasana :ppp

yahu yıllarımı verdim ben buraya en azından bişileri hak ettiğimi düşünüyorum pls

En özel üye olacaksam belki.

Rengim pembe olsun.

3 senedir bende bir şey olamamışım, kınadım gidiyorum.

Düz üye kavramına çok uyuyorum aslında işte bir kaç maç tahmini yapıp özel üyelik kazandım onun dışında ayın enlerinde bile ismim geçmez hiç :asd:

Cidden bazı hak ettiğini düşündüğüm isimlerde göremiyorum bir şey.
Neye göre veriliyor acaba. ;d

Bişi dicem özel onursal falan nasıl olunuyo?

Maalesef ben.. Ne ayın üyesi seçildim ne de özel onursal vs herhabgi bir şey oldum.

Çokmu önemli, Tabiki hayırrrr...

Turkuaz ve gri oldum burda özel onursal falan olmadım.d
Moru sevmem onursal da banlı gibi ben zaten istemiyorum canım vermiyo değiller yani. (Koltuktan düştü.)

Başlık harika düz gelmiş düz giden üye :) Genelde arada bir giren ama yorumlarıyla kalifiye olmuş kişilerdir :)

Isteyene kiralayabilirim.p
kim nerede online listesini gorebiliyorum, yavuklusunu ya da flortunu takip etmek isteyen pm atsin xd

şekil a ben: ) çokta sorun yapmıyorum ama

Sahi ya , ben yeni geldiğim sıralar ayın üyesi yapmıştınız hemen , mordu rengim . Pişman mı oldunuz sonra noldu ? :/
Online listesini görebildiğimden haberim bile olmadı benim be, son üç gün mü ne farkettim :/

Geri