Hiç otostop çektiniz mi ?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 583 gün önce görüldü

• Evet

Kullanılan: 5 100.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

Biraz daha yol parası veririm en azından diyerek yada o parayla marketten birşeyler alırım en azından mantığıyla yaptığım oldu lise çağlarım da. Zaman geçti biz büyüdük ve kirlendi dünya. Olsun be yaşamam gerekiyormuş iyiki de yaşamışım zamanın da. Artık zaten olmaz öyle şeyler ama yolda kalmış kişi görürsem ben alırım. Yok öyle heycan olsun diye otostop çeken gençleri görüyordum Bodrum'da, onlara yolda kalmışların halini anlamaları fırsatını veriyor ve hiç almıyordum

Dolmuş durağında beklerken, dolmuş geldi, ben de el salladım, adam bana bakarak yoluna devam etti. Demek ki ben bu işi yapsam da beceremiyeceğim.

1 kere çektim onada manken gibi bir hatun çıkmıştı şansıma mini cooperlı : )hehe
beni görünce direkt olarak durdu :S niye acep :D xd

Bir kere çektim ona da kamyoncu durdu isuzu. Gideceğin yere kadar götürürüm ama bıyıklarımı sürtmek kaydıyla dedi. Hemen kabul etmedim tabii

İki bölüm Müge Anlı izleseniz çekmezsiniz. Yapmayın çöcüüm iti var uğursuzu var sapığı var.

geçen sene arabayla gittiğim bir yerde servis bizi alıp götürdü işimizi gördük sonra geri bırakmadı aynı noktaya. Hava çok sıcaktı arabaya kadar gitmek için birini durdurmuştum

Bir çok kez sırtta çanta Diyarbakır'dan Dersim'e, Dersim'den tut İzmir'e kadar, otostopla yolculuk yapmışımdır. Şansınız yaver giderse, güzel insanlarla karşılaşıyorsunuz.

Geri