Hiç Ölümden Döndüğünüz Oldu mu?

Konu sahibi son olarak 55 gün önce görüldü
maşallah epey hortlak var forumda yani. bazısı da gizem yapmış. Ben de anlatayım madem. Doğarken ölecektim, doğdum ölmedim. Çocukken voldemord kara büyü yaptı, yara iziyle kurtuldum ölmedim. Ruh emicileri üstüme saldı, patronusla sıyırdım. bunlar sadece küçük bi kısmı, düşünün yani.

Valla hiç olmadı Allah'da oldurmasın.

Ben yaşamayı seviyorum.

dönmece yok yaklaşma var

geçirdiğim kaza çok oldu ama ölümden dönme gibi bir durum olmadı hiç

Bu günde döndük , bakalım ne olacak daha.

Her uyuyup uyandigimda

Geçenlerde yolda yürüyorum, ulan bi baktım şampiyonluk kupası gibi bişey. Havaya kaldırıp selfie çekineyim dedim foruma atarım diye. Kupaya tutar tutmaz kendimi gâvur mezarlığında buldum. Anaaa bi baktım yara izim acıyor. Az ilerde kaynayan bi kazan gördüm. Kılkuyruk elinde çirkin bir bebekle kazana doğru yürüyordu... (yoruldum, parmaklarım ağırdı, devamı gelecek. Cedric ölüyo şimdiden söyliyim)

Ölümden dönmedim ama direkten döndüm. Direkten dönmek ölümden dönmek mi bilmiyorum ama bana göre değil. Bana göre ölümden dönmek, direği de geçmek ve çizgiyi de geçip geri dışarı çıkmak. Hakemin de Golü saymaması oluyor.

Mecidiyeköy'de kaldırımda yürüyorum. 7-8 katlı bir binanın terasından bir çığlık geldi ve kafamı yukarı kaldırdığım gibi dikdörtgen kocaman bir saksınin kafama doğru indiğini gördüm. Nasıl yaptım bilmiyorum ama vücudumu ve kafamı biraz eğerek kurtuldum. Kafamı kaldırdığımda ise etrafımda bulunan bir kaç kişinin gözlerini kapattığını gördüm. Durum o kadar vahimdi yani.

Bu sabah oldu. :T: Dalmışım vızır vızır trafiğin içine yürümüş gitmişim. Neyse ki hızlı değillerdi. Anladım ki ölümüm dalgınlıktan olacak. :T:

190 la düz duvara toslamışlığım var müthiş bi his duvar yıkıldı ben yıkılmadım

Geri