Hiç Ölmeyi İstediniz mi?

Konu sahibi son olarak 969 gün önce görüldü
Hayır. Ölecekmiş gibi hissettiren bir misafirim var fakat.​

Hep ona gider gibi çıkıyoruz da, işte...

Hiç ? derken.
Yarım saat önce dahi düşündüm.

Kiyamet kopsada kurtulsak.

Veletlik animi neşredeyim .. Cocuktum, ve hayat okadar bayatti ki.
Gitmek istedim baska bir dunyaya. Butun duzenegimi hazir ettim.
her sey tamam, isi bitiricez fis gidicek. Sonra TV de bir reklam gordum.
O zamanin cok satan gazetelerinden birisi karton evler veriyordu. Ben de evdekilere kalabalik filan ediyordum.
Evet reklamdaki karton ev cok guzeldi. Onu yapip bitirdikden sonra olebilirdim ancak. Yaptim, bitirdim.
Sonra o yaptigim evin icinde yasiyormus gibi hissettim kendimi.
Akabinde su is bitsin bu is bitsin sonra intihar ederim derken,
hayatta o kadar cok yapilmasi gereken is oldugunu fark edince bir daha dusunmedim.

Sonra intihar manali olmali, eger yapilacaksa. Misal hayatimizi olumsuz yonde etkileyen kisileri bir araya toplayip onlarla birlikte gebermek lazim di mi.
Aman bosverin bunlari ic karartici mevzular. Ne diyordu hakiki Tosun Pasa?
Sevgili nisanlim;
Yesil vadi artik bizim ask bahcemiz olacak. Cocuklarimiz da bu bahcenin cicekleri.

Bu aralar evet .
Hep diyoruum biri beni öldürsün kış gelince diriltsin :O

İstemedim ama okuduğum yorumlara da üzüldüm şahsen.
Ölmek.. Her şeyin bittiği anlamına geliyor bir yandan da.
Bir insan ne kadar çıkmaza girer de ölmeyi diler ki? Veya ne kadar mutsuz olur da ölmeyi ister, dener?
Gerçekten üzücü.

Unutmamalı ki mutluluk da , mutsuzluk da arızidir ; asla kalıcı duygular değildir.
Eğer gerçekten mutsuz hisseden biri varsa, bana göre kaderini değiştirmek kendi ellerindedir.
Çünkü, doğmak ve ölmek kaderdir. Bu iki olay da irademiz dışında gerçekleşir ama aradaki süreci kendimiz yönetiyoruz ve tercihlerimiz mutluluğumuzu, mutsuzluğumuzu belirliyor.
Umarım herkesin hayatı yaşamaya değer , mutlu ve huzurlu olur.

Son 2 haftadır sanki ölüme bir merak salmış gibiyim. Bu şekilde var olmak, ne bileyim.

Geri