Hiç mutlu değilim Ne yapmalıyım ?

• Kullanıcı ßaşak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 639 gün önce görüldü
Mutluluk insanın sadece kendi elinde kendine ait bir malı gibi düşünürseniz gayet mutlu olursunuz... Siz size ait olan bir malı herhangi birine verip al ne yaparsan yap derseniz o sizin mutluluğunuza asla sahip çıkmaz mutlu olmanın en iyi yolu mutluluğunuza sahip çıkmaz ve onu kimsenin eline teslim etmemektir?

fikri olanlar?

Al abdestini ser seccadeni ALLAH a yönel bak bakalım huzur neymiş gör..

veya limonlu milk shake iç. Direk mutlu olursun candır can :S

Elindekinin kıymetini iyi bilmek lazım, sonradan gettiii diye dövünmenin inan ki kimseye faydası olmayacağını buradan senin topik aracılığıyla duyuralım, duyanlar duymayanlara duyursunlar...:zuha:

Her şey sende başlar, sende biter. Mutlu olmayı insanlar kendileri üretir. Ana sebep ne kendin bilirsin bunu. Seni üzen şeyleri hayatından çıkararak mutlu olma yolunda ilk adımı atabilirsin.

Ayakkabı giymeden sadece çoraplar ile tüm gün gez.

Mutluluğu en çok hak edenin mutlu olmasını bekle, sonra elbet sıra sana gelecektir. Susma, sustukça da sıra sana gelir. Bu da diğer bir alternatif yöntem.

Gul gecsin, mutluluk hep birseye bagli.
birseylere bagli olupda mutlu olmaktansa hic olmamayi sahsen tercih ederim. Bagli oldugun seyleri elde tutma cabasi var sonra , en iyisi sallamak.

Kendini kandırmayı dene ne kadar kandırırsan o kadar mutlu olursun.Hiç şu soruyu sordun mu kendine ne yapmalıyımda mutlu olurum eminim bir çok kez mutluluk aranırken bulunulacak birşey değil elindekilerin kıymetini bildiğin sürece mutlu olursun.Yeni bir aşk gelen yüklü para vsvsvsvs bunlar gelip geçici sonsuz mutluluk o burada değil insanlardan kaçmaya alışık hissi duygu dünü ve yarını bir kenara bırak düşünme bugün mutlu olabildiğin kadar mutlu ol ve gülümse sevdiğin insanlarla sevdiğin işi yap ha yinemi mutlu değilsin o zaman gözün aydın nur topu gibi bir depresyonun oldu

Mutluluğun formülü çok açık bir sen bir ben birde bebek. :D

Benim gibi doğuştan mutsuz isen hiç boşuna yorma kendini.

2buçuk yıl geçmiş aradan heralde bulmuşsundur bunca zamanda,şimdi sen bize anlat birazda biz mutlu olalım :p @ßaşak

Mutlu mu olmak istiyorsun kimseden birşey bekleme herşeyi özetler bu :cici:

Sent from my iPhone using Tapatalk

o kadar sikintim derdim var ama mutsuz olamiyorum. Nedir sizi bu kadar melankolik yapan anlamadim ki. Mutlu olmak icin bi kedi oksamak yetiyor ama mutlu olmayi istemek lazim.

Geri