Hiç küfür etmeyen insan

Konu sahibi son olarak 2620 gün önce görüldü
Küfür insanın aciz olduğunu gösterdiğine göre, küfretmeyen insan da aciz değildir.
Saygıyı fazlasıyla hak eder o kişi.

Hiç terddütsüz ederim hakedene , Kendime bile ediyorum ..:p

hic kufur etmem ben hanim hanimcik biseyim erkek gibi de konusmuyom :dyg: :cee: :benmi:

Bakınız: Ben. Görülmemiştir duyulmamıştır.

Aptal,salak filan sayılmıyorsa benimdir o sevmiyorum sevmeyeceğim de yanımda da izin vermiyorum :sırıt:

Benim.
Etmediğim gibi yanımda edilmesinden rahatsızlık duyarım.
Tanıyanlar yanımda küfür etmemeleri gerektiğini bilir.

Üstüste bir iki lüzumsuz küfür ettiğimi dile getiriyor ama
Bu küfürleri gösteremedikleri gibi beni özel hayatımdan tanıyan
onlarca üye varken böyle bişeyi kime inandıracaklarını sanıyorlar
onu hiç bilemiyorum ..
Ha teröristlere şerefsiz dememi küfür sayıyorlarsa
Hiç kusura bakmasınlara bir teröriste şerefsiz dememden rahatsızlık duyan
herkese de şerefsiz demekten çekinmem ..

Bence yoktur öyle bir insan türü. Artık kızlar bile ediyor.
Hem be demiş Freud:"Medeniyetin kurucusu ilk defa mızrak atmak yerine küfür kullanmış olan insandır."
:ddd

yoktur oyle biri.
bi kere Ev Kuşu bile kufur etmisti o gunden sonra tamamen emin oldum [emoji38] [emoji38] [emoji38]

Ne kadar sıkıcı, köşeye sıkışmış bir insan o öyle.

Hani baskalarinin yaninda etmeyenleri anlarimda abi insan yanlizken birinr kizdigindadami sovmez?

Ben küfür etmem aslinda sevmem de amma benim de bir bam telim var ki basarsan iste o zaman tutamayabilirim:anla:

Adam gibi adam hanım gibi hanımdır ! Malesef bizim milli eğitim edepli terbiyeli insan yetiştirmiyor!Öyle haberler okuyoruz ki okula giden kızı öğretmeni tecavüz edip hamile bırakıyor .Okullar güvenli değil!

Küfür illaki alttan girip üste çıkmak değildir. Küfürün niteliği de yerine göre de değişir. İnsanların yanında küfür edemeyebilirsiniz ancak insan sinirliyken yalnız olduğunda da küfür eder. Edemem diyen yalan söyler. :)

Geri