Hiç Konuşamadık!

Konu sahibi son olarak 1657 gün önce görüldü
Yüzüm yüzüne, gözüm gözüne değmedi hiç…
Ne sözüm sözüne ne de, gönlüm gönlüne yakın geçmedi…
Ne seni aradım, ne de beni bulmanı istemedim hiç…
Karşılaşmayı, rastlaşmayı, tesadüfü bekledim…
Karşılaşmadık, rastlaşmadık
Ve hiç; yan yana gelmedik…
Sensizim demek, bencillik…
Bensizsin demek, haddim değil…
Dedim ya, aslında biz hiç tanışmadık;
Ve hiç ayrılmadık…
Senden habersiz, seni düşünmek haksızlık…
Benden habersiz, seviyorsan beni;

Bana yazık…

[YOUTUBE]o5PRNlISNuE[/YOUTUBE]

çok duygusal gözlerim yaşardı benim:(

Yüzüm yüzüne, gözüm gözüne değmedi hiç…
Ne sözüm sözüne ne de, gönlüm gönlüne yakın geçmedi…
Ne seni aradım, ne de beni bulmanı istemedim hiç…
Karşılaşmayı, rastlaşmayı, tesadüfü bekledim…
Karşılaşmadık, rastlaşmadık
Ve hiç; yan yana gelmedik…
Sensizim demek, bencillik…
Bensizsin demek, haddim değil…
Dedim ya, aslında biz hiç tanışmadık;
Ve hiç ayrılmadık…
Senden habersiz, seni düşünmek haksızlık…
Benden habersiz, seviyorsan beni;

Bana yazık…

Nasibi pek güzel izah eden fevkalâde bir çalışma. Yazarını merak ettim doğrusu. Şâyet siz iseniz, gerçekten takdire şâyan bir yüreğiniz var efendim.

Nasibi pek güzel izah eden fevkalâde bir çalışma. Yazarını merak ettim doğrusu. Şâyet siz iseniz, gerçekten takdire şâyan bir yüreğiniz var efendim.
Evet çok güzel ve özel satırlar, malesef ben değilim , yazarını bende bilmiyorum o yüzden isim yazamadım altına . Ben bu kadar güzel satırlara dökemem hislerimi.

Evet çok güzel ve özel satırlar, malesef ben değilim , yazarını bende bilmiyorum o yüzden isim yazamadım altına . Ben bu kadar güzel satırlara dökemem hislerimi.

Şiirlerle ve sözlerle sıkı bir aram olması hasebiyle bu yönden de dikkatimi cezb etti. Altında imza olmasa bile 'alıntı' ibaresi göremeyince de sizin zannettim. Satırlara dökebilecek olmasa da, o güzide satırları paylaşabilecek bir yüreğe sahipsiniz en azından.

Şiirlerle ve sözlerle sıkı bir aram olması hasebiyle bu yönden de dikkatimi cezb etti. Altında imza olmasa bile 'alıntı' ibaresi göremeyince de sizin zannettim. Satırlara dökebilecek olmasa da, o güzide satırları paylaşabilecek bir yüreğe sahipsiniz en azından.
Malesef arada unutuyorum alıntı diye ekleme yapmayı. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim , güzellik bakan gözdedir bizlerde birşey yok

Malesef arada unutuyorum alıntı diye ekleme yapmayı. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim , güzellik bakan gözdedir bizlerde birşey yok

Mütevâzilik de muazzam erdemlerden biri. Allah C.C. nazarlardan saklasın inşaAllah.

Geri