Hiç kontrolünü kaybettiğin oluyor mu?

Konu sahibi son olarak 979 gün önce görüldü
Olmaz mi hic ? Tabak canak ne varsa kirdigim oluyor bazen deliriyorum

evde herkes ayni anda konustugu zaman, ayni anda sana soru sordugu veya bise istedigi zaman, o an tam kalkip susun ulaaaaaaa diye bagiracagim, ama kalktigim gibi tansiyonum dusup geri yerime oturuyorum. tek kontrol kaybim bu olabilir :emoji_face_palm:

soruyu iki farklı türde ele alırsak ; manyaklik derecsinde kontrol meraklisiyim ve etrafımdaki her şey benim kontrolümde ilerlemeli bu yüzden kontrolü kaybetmek gibi lüksüm olamaz

ikincisi de sınırlı anımda kontrolü kaybeder miyim ? hayır , sakin ve aklı basinda insanımdir bu konularda

Evet oluyor, çok normal. Kaybeder bulur toplarım tekrar.

Müdür bugun gelip bozulan bir makina için "tamiri mumkun mu?" sorusunu sormustu.

Benimde bosluguma denk geldi

- tamiri mumkun degilse iste o gun yandik. Her gun yagmur yagabilir, insan hata yapabilir bir birimize tutunursak belki gunes dogabilir.
Dedim

Kontrolu kaybedip olmadik yer de olmadik kisileri makaraya sariyorum. Genel de hep kontrol disiyimdir. Uykuda kontrolum stabil hale geliyor. Uyanikken hic cekilmiyorum

-Gökhan asker arkadasinla konusmuosun! .
Dedi müdür ama biyik altindan da guluodu mck agizli...

Son düzenleme:
Hayatımda bir kez kendimi kaybettiğim olmuştu.Kontrol iyidir.Pişman olmamak adına...

bazı şeyler kötü şeyler
keşke olmasaydı
sonrası karma işte

Karadenizliler genelde kontrolsüz olur. Zaman düzeliyor onlarda.

Bir kere aşırı delirip bardakları fırlatmıştım duvara. Kafasına vurmadığıma dua etsin :d

Yapmadıgım ve olmadıgım bişey hakkında bana bir çamur atılıyorsa asla kontrollü olmam. Olamıyorum hassas noktam.
Hadi kullanın Sjsjsj

Geri