Kim
Gümüş Üye
Olmaması senin sağlığın açısından daha iyi cınım;dOlmadı...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Olmaması senin sağlığın açısından daha iyi cınım;dOlmadı...
Aslında sevgili olalım diye olmadı ama bir çift bizi izler misin demişti. Hemen topukladım. Hdjnfndolsaydı eğerrrr ne yapardın
inanılmaz bişiAslında sevgili olalım diye olmadı ama bir çift bizi izler misin demişti. Hemen topukladım. Hdjnfnd
Boşver ayrıntıya girmeyeyim... hdjfjinanılmaz bişi
nasıl gelişti bu hadise
Psikolojin düzgün mü hala ;dAslında sevgili olalım diye olmadı ama bir çift bizi izler misin demişti. Hemen topukladım. Hdjnfnd
Dipçik gibiyim. Biz 10 yıldır yıkılmadık. Bunlar hiç yıkamaz...Psikolojin düzgün mü hala ;d
Valla sende haklısın. 11 yıl dile kolay. Psikoloji okusaydım yüksek lisans konum sen olurdun ;dDipçik gibiyim. Biz 10 yıldır yıkılmadık. Bunlar hiç yıkamaz...
Allah Allah...Valla sende haklısın. 11 yıl dile kolay. Psikoloji okusaydım yüksek lisans konum sen olurdun ;d
Ne güzel Allah diyorsun . Gideyim de namaz kılayım ;dAllah Allah...
Kıl bana da dua et. JfjfjNe güzel Allah diyorsun . Gideyim de namaz kılayım ;d
Ne duası. Para mı? Kısmet mi ? Rüyasında tekrar beni görsün mü ? ;dKıl bana da dua et. Jfjfj
Hiçbiri...Ne duası. Para mı? Kısmet mi ? Rüyasında tekrar beni görsün mü ? ;d
Ne duası . Fener şampiyon olsun mu ;dHiçbiri...
Hayır...Ne duası . Fener şampiyon olsun mu ;d
Söylesen de bilsem keşke ;dHayır...
Meraklı görünmeyi seviyorum . İlla hemen söyleyelim değil mi. Rüyalara boşa girmiyoruz şekom . Atanmak tabiki ;dSöyleyince sokaktaki çöpçü de anlar... Önemli olan ben demeden anlayın ya beni. @Melis söylesin de gör.
bana gerek kalmamış çiçeğim, kim şaşırttı bizi…Söyleyince sokaktaki çöpçü de anlar... Önemli olan ben demeden anlayın ya beni. @Melis söylesin de gör.