Hiç Kimliğinizi Kaybettiniz mi ?

Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü
Nisan ayında toptan cüzdanı kaybettim.
Kaçaksaraylı kimlik çıkarmak zorunda kaldım. İyi yanları da var mesela din hanesi yok. Memleket falan fiyuuv hiç biri yok çokzel.
Anlamlandıramadığımsa üzerindeki çip ve bize verdikleri şifreyle ne halt yiyeceğimiz.

Kimliğimi 1, öğrenci kimligimi 2 defa kaybettim.

Gecen seneydi nerde dusurduysem artik, yenisini cikardim

Evet kaybettim aradım taradim yok
Hastaneye gidiyorum kimlik numaramı biliyorum diyorum kabul etmiyorlar kimlik fotokopisi vardı Allahtan
En sonunda koyduğum yer aklıma geldi

üsküdar anadolu lisesi'nde 2012 lys'nin mat-geo ayağına girmek üzere giriş belgemi, kimliğimi ve kahvaltı olarak da eti canga'mı yanıma alıp yola koyuldum. okul eve çok yakın olduğu için yanımda kimsenin gelmesine gerek yoktu. çıkışta, sınavdayken dakikalarca uğraşıp çözemediğim türevli polinom sorusunun cevabını düşüne düşüne eve vardım. feyse girdim baktım oggy'nin daha biz sınavdayken, sınav soruları hakkında durum güncellemesi paylaştığını gördüm. "bu sözelcinin türevle integralle ne işi olur yaa?" diye düşünsem de üzerinde çok durmadım bu olayın. mat sorularını düşünmeyi bi kenara bırakıp ertesi gün diğer bir lys'ye gireceğim aklıma gelince kimliğin nerede olduğunu düşünmeye başlayışım, hatırlamayışım, babamın "ee yarın da pazar nası kimlik çıkarıcaz şimdi? seneye bi daha girersin artık xdd" şeklindeki çıkışı dün gibi aklımdadır. bir dakikada saçlarım beyazlamış olabilir. :( çok şükür tv ünitesine fırlatmışım akşam olmadan bulmuştuk. :( ayrıca oggy, sen o soruları nerden öğrendin lan? :(

Evet hükümsüzüm.p

Hayır kaybetmedim :)

Çamaşır makinesinde yıkandı yenisini çıkardım.d:u1:

Evet.
Siz siz olun kimliklerinizi kitap ayraci olarak kullanmayin, kaybettigizi sanip tekrar cikarttiriyosunuz sonra bi bakiyosunuz ki aylar sonra bi kitabin arasindan cikiveriyor karsiniza. Hic yoktan is cikariyosunuz kendinize :aeg:

3 kere kaybettim, kafam fazla güzeldi. Her seferinde bizim karakola gidip çalındı diye bildirimde bulunup tutanak tuttuk polislerle beraber. Gerçi onlar olayı yazdılar ben sadece hı hı diye kafa salladım ve imza attım, bu şekilde para vermedim.

evet lys'den bi gün önce kaybetmiştim babam da demişti ki nüfus müdürlüğü bugün kapalıdır, neyse bu sene yandı artık seneye tekrar girersin. :') tv ünitesindeymiş allahtan. :'))

Taşımadığım için kaybolma ihtimalide olamaz...

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri