Hic karsi cinsten telefon no istediniz mi?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
hayır.
o isteyene kadar manipule ederim, o isteyince de çok kolay oldu der vermem

Yok ya. Benden isteyen pek olur. Arkamdan gelip merhaba diyen de olur, hepsi kalbi meselelerdir, biz hoppa cuppa memeler mümeler insanı hiç olmadık.

Biliyorsunuz ki pek fazla yengeniz var. Öf. Herkesi sevmemem lazım. Sev sev, elde ne var? Hiç.

En son ardımdan gelen, ah seni, çorak diyarların Kürt kızi, Evin. Evin aşk demekmiş, ne güzel isim. Halen konuşuruz.

Ulan diyorum madem benden numara istiyorlar, e ben de alayım? Gideyim yfmmrb tksn glba bomonti içelim istrsn filan. diyeyim.

Yok abi yok. Bu mahcupluk beni öldürecek. Kız 7 buçuk saat kesti kesti, öldü bitti kız, git ulan deve bir merhaba de. Ama yok, beyimiz ayağına servis sever. Hay sokim benim gibi adama.

Ay hayatımın aşkları böyle böyle heba oldu. Sanki Mahsun Kırmızıgül klibi çekiyoruz. Kız sürekli acı çekiyor. Onu istemediği birine veracaklar. Kimin yüzünden? Benim. Pezo babasının hiç kabahatı yok.

Yaz sol meleğim yaz, bunu da Mastor'a yaz.
Kendimi hiç affetmeyeceğim...

Eğer ilgimi çekerse isterim.

7263627 kez istemişimdir. Barda tanışıp beğendiğin birisiyle ay kaderimizde varsa denk geliriz diyip dönüp arkama gidemem ya! İşimi şansa bırakmayı sevmem.

konu oralara gelmişse istemsizcee verilir istenilir vs doğaçlama gelişmesi daha güzel

Istesem verse bile utangacligimdan cekingenligimden bi. Hi. Bile yazamazdim sanirim lol

İstedim ama arkadaşça. Onun cekindigini düşündüğüm için.

Yürümek maksatlı istemedim ama okul, iş ilişkileri kaynaklı mecburi olarak istedim.

Günlük 30 kisiden istiyorumdur muhtemelen, ama saniyesinde unutuyorum orası ayrı

Cuma kandil bayram mesajı atmak için isterim genelde.

bi keresinde telefon nömaramı verdiydim
kız aramadım
insan arar

Dogrusunu soylemem gerekirse onlar ben sormadan direkt birakiyor...

Benimkiler emrivaki oluyor biraz, istemek denemez.

Geri