Hiç intihar etmeyi düşündünüz mü?

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü

• Kullanılan toplam oy
    5

Dünüme, bugünüme , yarinima çok şükür.

Hayatimda ne olursa olsun asla düşünmem böyle bir şeyi.

Geçen bir yazı yazdım instagrama

Eğer korkak olmayıp, cesaretli biri olsaydım bileklerimi kesip alışamadığım bu dünyadan gitmek isterdim diye..

Düşünmedim. Kalıp ne yaşayacaksak görmek ve sonuna kadar gitmek daha delice geliyor. Düşünsene "hadi gelin üstüme, korkmuyorum" deyip basıyorsun karanlığına. Ne kadar delice. Belki o karanlığa birileri güzel bir şey döşemiştir belli mi olur?

Az buz bir şey yaşamadım 2012'de. İmtihan diyecek ve yürüyecek cesareti bulamasaydım, bugün bu kadar eğleniyor olmazdım. Ayrıca ay daha anne olucam ben gözümü seveyim. Nereye gidiyorum? ehe.

Düşünmedim düşünmem de, rabbimin özene bezene yarattığı cana kıymak ancak ahmakların meşguliyetidir.

Evet düşündüm gerçekleştiredebilirdim. Ancak annem kanser olunca doktorun moralini iyi tutun demesi üzerine vazgeçtim. pekte yaşadığım hayattan helede son iki yılından memnun değilim

İntihar etmeyi düşünmeyi düşündüm ben , nasıl düşünebiliyorlar diye

İntihar değil de sinir krizi geçirip ellerimi acip ölmeyi diledigim oldu. Sonra sinirim geçince yusuf yusuf tabi.

Sağlıklı ruh haline sahip bireyler ciddi manada intihar düşünmez. İntihar psikolojinin yerle bir olduğu, çaresizliğin nirvana yaptığı andır.

Geri