Hiç internetten kendinize hastalık teşhisi koydunuz mu?

Konu sahibi son olarak 979 gün önce görüldü
Hissettiğiniz bir takım rahatsızlıkları internette araştırıp, " aha benim hastalığım bu " ya da " bu olabilir " şeklinde yaptığınız oldu mu?

Bi ara sesim kısılmıştı, baktım kanser çıktı.
Ben de madem ölücem o zaman biraz dünyevi zevklere vereyim kendimi diye bütün paramı orda burda yedim.
Meğer öldüren bi kanser değilmiş o.
Ben de kanser değilmişim zaten, soğuk su içmişim.

lise sonda biyoloji dersinde peke sarnıcını öğrenmiştik benim de o bölgede bi ağrım vardı gittim doktora peke sarnıcım ağrıyor diye doktor baya güldü bana .s.s meğersem sınav stresini kaldıramamışım antidepresan verdiydi 1 tane içip 1 hafta uyuduydum .s.s daha da gitmem .s.s

Teşhis değil de iç rahatlatma gibi oluyor. Doktora gitmekten nefret ediyorum ve evet ben çok okuyorum bu hastalık belirtilerini :mrslkm:

sağ kolum ve sağ bileğimdeki ağrının sebebini araştırıyorum.hayır sol olsaydı kalp krizi riskim var idi tebbir alırdım en azından.üşenmedim arkadaşımı ve yeğenimi aradım gel önce bi filim çekelim sonra bakalım çaresine dediler sonra gitmeye üşendim ağrım ile mutlu olmaya çalışıyorum.

sağlık sektöründe çalışan biriyim gidip direk soruyorum şeflere

Geçenlerde kendime kanser teşiri koydum sonra tedavisini aradım ve uyguladım, kurtuldum sağlığıma kavuştum, tüyo için DM atınız.

(Vizite 79.90₺)

Ne zaman internetten baksam bana kansersin diyor. Hemen doktora gidiyorum doktorda soğuk almışsın git diyor.

İki sene önce ölmüş olmam gerekiyordu , son hatırladığım :O

Doktora göstereceğim raporların üstüne internette araştırıp bulduğum kelimelerin anlamlarını yazıyorum sonrada soruyorum bana ne gerek var sen zaten kendi kendine teşhisini koymuşsun deyip gülümsüyor.. .d

Ben bu tarz insanlara cok sinirleniyorum. Bir halt bildiginiz yok, kendi kendinize teshis koyuyorsunuz :D

Bir de benim meslegim bununla alakali degil de 2-3 komplo teorisi okuyor, bunlar bundan dolayiymis deyip bana isimi anlatmaya calisiyorlar. Acikliyorsun, ikma da olmuyorlar :D Hic polemige bile girmiyorum o yuzden.

Yani diyecegim o ki, doktorlarimiza sabir gerek cidden :p

Doktora rahatsızlığımı daha iyi izah edebilmek için biraz araştırıp öyle gidiyorum.

Su ara doktorlarla fazlasiyla hasir nesir oldum, o kadar umurlarinda degiliz ki ben arastirmasam sanki o mu arastiracak benim hastaligimin sebeplerini. Hersey ustunkoru, her is gecistirme :T: Kendi kendimi sinirlendirdim yine bravo .p

siz hekimmisiniz ???
Değilim. Benim dedem Strabon. Şeyin isim şeysi. O şeyin. Ayıp. Şimdi şeyapmayım.

Bir de Heredot dayım olur ama bunun Hipokrat'ın dezzeoğlu olmasıyla bir alakası yoktur. Tüm Yunan şeysi benim direkt ya da dolaylı akrabamdır da efendim bu özgüvenim oradan.

Sevgilir.

her hastalandıgımda kanser teşhisi koyuyorum kendime

Geri