BayKoltukcu
Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanka ayrılmasını bekle sadece..Başkalarının ilişkisini bozmak gibi bir huyum yok. Uzak dururum.
Senin ki yalan ruzgarini gecmis masallahSevgilisinin eski sevgilisinin sevgilisi, eski sevgilimin sevgilisinin eski sevgilisi çıkıyor genelde![]()
Aşk-ı Memnu gibi benimkisiSenin ki yalan ruzgarini gecmis masallah![]()
Danny'ler böyledir. Sezen'leri sever ama jennifer'lar ile sevgili olurLisede okulun en populer en yakislkLi cocugu Danny'di. Onunla cok iyi arkadastim ama hoslandim napim. Birgun cesaretimi toplayip ondan hoslandigimi soyledim. Ulan ne guzel gulusu vardi,) neyse bi kac hafta yada ay sonra baktim fresmanli jessicami jennifermi yalan olmasin onunla cikmaya basladi. Ama onunla arkadasligimida bitirmedim.
Sonra zaten kiz hamile kaldi ikiz bebeklere.ondan sonra duydum yine hamile kalmis etti sana 3 cocuk.. lise bitti yillar gecti birgum ben oturuyorum dunkin donutsda baktim bi el sarildi omuzlarima hi sezen its me diye..birde baktim danny... ayni hic degismemisti.. bi kahve 2 muhabbet sonra kibar bi sekilde kalktim. Kiz arkadasiyla coktan ayrilmis simdi cocuklarina babalik yapan biri iste
Jaaa guzel hatiralarda var boyle,))