hiç hoşlandığınız kişinin sevgilisi çıktı mı?

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
nerden çıktı bu süperler
öyle bi şarkı vardı
insan efkarlanıyor

demek ki herkes hoşlanabiliyormuş ondan diye gurur duyarım...

Genelde önce yüzük parmağına bakarım.
Sonra hareket ederim.
Bazen sevgilisi olduğunda mecburen beklemeye alırım.
Ama benim yürüdüğüm kişiler genelde yeni ayrıldığı döneme denk gelir ve beni hep tampon olarak kullanırlar.

Başkalarının ilişkisini bozmak gibi bir huyum yok. Uzak dururum.

nedense hep öyleleri denk geliyor...

Şapkadan genellikle tavşan çıkıyor.
Yani her şey beklentimle doğru orantılı gelişiyor.

Lisede okulun en populer en yakislkLi cocugu Danny'di. Onunla cok iyi arkadastim ama hoslandim napim. Birgun cesaretimi toplayip ondan hoslandigimi soyledim. Ulan ne guzel gulusu vardi,) neyse bi kac hafta yada ay sonra baktim fresmanli jessicami jennifermi yalan olmasin onunla cikmaya basladi. Ama onunla arkadasligimida bitirmedim.
Sonra zaten kiz hamile kaldi ikiz bebeklere.ondan sonra duydum yine hamile kalmis etti sana 3 cocuk.. lise bitti yillar gecti birgum ben oturuyorum dunkin donutsda baktim bi el sarildi omuzlarima hi sezen its me diye..birde baktim danny... ayni hic degismemisti.. bi kahve 2 muhabbet sonra kibar bi sekilde kalktim. Kiz arkadasiyla coktan ayrilmis simdi cocuklarina babalik yapan biri iste

Jaaa guzel hatiralarda var boyle,))

Lisede okulun en populer en yakislkLi cocugu Danny'di. Onunla cok iyi arkadastim ama hoslandim napim. Birgun cesaretimi toplayip ondan hoslandigimi soyledim. Ulan ne guzel gulusu vardi,) neyse bi kac hafta yada ay sonra baktim fresmanli jessicami jennifermi yalan olmasin onunla cikmaya basladi. Ama onunla arkadasligimida bitirmedim.
Sonra zaten kiz hamile kaldi ikiz bebeklere.ondan sonra duydum yine hamile kalmis etti sana 3 cocuk.. lise bitti yillar gecti birgum ben oturuyorum dunkin donutsda baktim bi el sarildi omuzlarima hi sezen its me diye..birde baktim danny... ayni hic degismemisti.. bi kahve 2 muhabbet sonra kibar bi sekilde kalktim. Kiz arkadasiyla coktan ayrilmis simdi cocuklarina babalik yapan biri iste

Jaaa guzel hatiralarda var boyle,))
Danny'ler böyledir. Sezen'leri sever ama jennifer'lar ile sevgili olur :(

Geri