Hiç herkesin peşinde koştuğu biri size ait oldu mu?

Konu sahibi son olarak 80 gün önce görüldü

Hiç herkesin peşinde koştuğu biri size ait oldu mu?​

1618082436566.png

Fahriye var lisede. Çok popi. Lopez kalçalı. Esmer falan. Gömlek düğmesi göbeğe kadar falan açar. Eteği katlaya katlaya tepeye çıkarır. Ben nerd' in önde gideniyim. Gözlüklü falan. Gözünün önüne geldi mi? Tamam.

İşte bu kız birden benimle ilgilenmeye falan başladı. Anlam veremedim. Bigün Nurcan' la (kaşar 2) kantinin arkasinda sigara içiyor. Çağırdı beni. Gittim. Kravattan tuttu beni kendine çekti. Dudağıma yapıştı. Mal gibi kaldım. Oha dedim. Tabi lan aslında çok seksiyim falan dedim kendime. Ertesi gün tabi havaya girdim. Buna naber falan yavşıyorum. "siktir git lan burdan" dedi.

Meğer Serdar'la kavga etmişler. Oğlanı kıskandırmak için beni öpmüş.

Hatırladıkça duvara yumruk atarım.

İstemem öyle :s napcam milletin gözü kalacak skjxdj uğraşamam

yok hala koşuyorlar... kıhkıh.
herkes niye birinin peşinde ya, aşırı vizyonsuz bir hareket...

Herkesi peşinden koşturan biri ile tanışmadım.

Fahriye var lisede. Çok popi. Lopez kalçalı. Esmer falan. Gömlek düğmesi göbeğe kadar falan açar. Eteği katlaya katlaya tepeye çıkarır. Ben nerd' in önde gideniyim. Gözlüklü falan. Gözünün önüne geldi mi? Tamam.

İşte bu kız birden benimle ilgilenmeye falan başladı. Anlam veremedim. Bigün Nurcan' la (kaşar 2) kantinin arkasinda sigara içiyor. Çağırdı beni. Gittim. Kravattan tuttu beni kendine çekti. Dudağıma yapıştı. Mal gibi kaldım. Oha dedim. Tabi lan aslında çok seksiyim falan dedim kendime. Ertesi gün tabi havaya girdim. Buna naber falan yavşıyorum. "siktir git lan burdan" dedi.

Meğer Serdar'la kavga etmişler. Oğlanı kıskandırmak için beni öpmüş.

Hatırladıkça duvara yumruk atarım.

:emoji_scream: aboov... kız şerefsiz çıkmış rıza baba... sende cevabı yapıştırsaydın..

kızlar kime aitsiniz
gelin söyleyin
ona göre şey yapalım

Bugün markette kalan son 5 lt’lik ayçiçek yağı. İndirimdeydi. Ben alana kadar arkamdan 2 kişi daha geldi. Ama ben kaptım. Bana ait oldu.

Geri